Jag älskar dig storebror!

Älskar dig världens bästa storebror! <3

Hemma

Kom hem för en stund sen. Har duschat i nu blir det film mys med älsklingen. <33 hoppas ni har en rolig helg nu ska jag mysa med min älskling. God natt <33


bio...

... Igår drog jag o joel på bio på heroncity och kollade på "america pie reunion" den va sjukt roligt haha men det vart lite jobbigt att sitta o kolla på den i 2 timmar men annars va den okej, vi va hemma runt halv 12 men somnade runt halv 1<3 idag ska vi t A och se hur de e med honom och sedan ska vi upp t centrum o handla lite mys för kvällen <3 nu ska jag vara social här eller aa kolla runt efter andra saker på nätet <3


Gjorde naglar idag!

Imorse gjorde jag o mamma naglar mamma gjorde helt vita och mina ser ut så här..

Jobbar

Mohaha jag sitter och väntar på bagage men jag sitter bara och spelar och pratar med älsklingens pappa och bror typ, känner mig helt mobbad. Men men, vad ska man göra? Slutar 3, åker hem snabbt, sen upp till moster


God natt!



Nu säger denna pigga tjej godnatt! <3

Ledsen....

...men bloggen går inte bra just nu.. Jag ska lägga mig i sova nu mina ben orkar snart inte bära mig längre... Puss


skolan!



( om du nu verkligen finns kan du göra något snabbt jag vill att de ska bli bra! )

Det är lite mycket nu, sitter iallafall i skolan med huvudvärk o tankarna på helt annat håll än det jag egentligen ska satsa på en riktig skitdag helt klart, ska iallafall hem o sova efter skolan. Imorgon är jag ledig så möter tk då o hon ska följa me mig på en sak om jag orkar annars är jag bara hemma o tar det lugnt. Vaknade runt 4 inatt klar vaken hade drömmt en massor under natten då. Så varit vaken i några timmar nu. Slutar 14.10 idag drar hem direkt mamma hämtar mig. Hem ta lite o äta och sen bara lägga mig i sängen o dööö! måste kanske plocka lite det ser ut som hej kom o hjälp mig! Nej nu ringer mobilen så nu ska jag ut o svara i mobilen!

Bloggen..

Bloggen går skit nu mera.. för mig iallafall den kommer verkligen som sista plats! men det ska ändras på när jag själv mår bättre i mig själv efter alla omständigheter. kanske berättar mer när jag vet saker säkert.
men nu ska jag prata me papi ! <3

23 april 2012!

♥ Livet är orättvist.. All kraft & all kärlek till dig! ♥

Paus

Jag (Diana ) kommer ta en kort paus från bloggen. Allt hänger på vad som händer nu. Men snart är jag tillbaka


Trött

Är hur seg som helst. Mamma ringde och väckte mig för att se till att lilla syster kom iväg till skolan.

Efter jobbet igår åkte vi till min moster som fyllde år, va dör till 8 någon gång, sen gick vi ner till mig och åt, sen åkte älsklingen hem. De va min dag från igår?

Idag ska man bara ta det lugn! :)


försöker varje dag!


Nu har jag lagt korten på borden nu är det upp t dig om du ska välja att läsa dom eller ge tillbaka korten

inga ord


buhu

Gårdagen spenderade jag med mamma o pappa, men även så har jag gabbi o darre gått en promenad igår. så otroligt skönt att bara snacka av sig o sånt. Kvällen tänker inte jag skriva om men hade otroligt tråkigt! idag har ja o pappa o mamma städat och åkt o handlat nu blir det bara mys hemma o ta det lugnt. :) puss

Seg

Är helt seg i kroppen och huvudet.
Igår efter man varit hemma och ätit gick man upp till moster, där va min lilla kärlek och nathalie. Hjälpte henne att passa Lill killen mesans hon va i tvättstugan. Moster låg och sov. Älsklingen kom upp och diana kom upp. Vi gick vid 9, promenerade till sätra, tog Tb till bredäng, och gick till sätra sen åkte man hem och la sig med älsklingen. Nu sitter man på Tb på väg till jobbet, börjar 11, slutar 3. Ingen lång dag alls. Skönt!

Moster fyller år idag! Grattis moster din på 25 års dagen!

 


Mosters favorit


Nice

Min dag hittills har varit nice i alla fall. Fick reda på jobbet att vi ska jobba nästa vecka fredag och lördag med. Vi får fin besök av påstkodslotteriet (stavning) på hotellet. Har ståt upp i 4 timmar så ja, jag har ju ont -.-! Men nu är man på väg hem, ska duscha och så, sen kommer min gris och vi ska möta Diana lite senare.

Tycker ni ska få se två ställen jag jobbar på :)

1. Quality hotel Arlanda Airport

2. Clarion hotel Sign

 


Jobb & skola

Är så jäkla trött! Somnade vid 12 någon gång och vaknade halv 8, satt på mig arbetskläderna och ska snart röra mig hemåt för att äta och hämta jobb nycklarna sedan åka till skolan. Öppet hus *snyft*. Efter skolan ska man röra sig till jobbet och jobba. Efter de åker man hem och tar det lugnt :)!


du har..




du har gjort mina dagar, även fast vi bråkar. Även fast vi ibland inte ses på hela veckan så älskar jag dig ändå min syster min bästa vän! <3 finns alltid för dig gumman! vi kanske iinte har någon riktig snygg bild på oss men roliga bilder har vi hahaha! :P <3 puss mitt allt!

blir så irriterad!



Jag saknar  dig så mycket jag vet att du också saknar mig ändå så blir de så här mycket kaos! har sagt förlåt så många gånger har försökt allting ! snälla ge upp!

Glöm ej

Glöm ej att vi har frågestund på bloggen du kan kommentera vilket inlägg du vill. Vi svarar när det blivit några till frågor


Hb

När du ser detta ring ring mig måste be om en tjänst.


Gårdagen

Gårdagen var skit kände inte för något. Rebecca kon igår var så underbar glad. Idag vart jag hemma orkade inte gå. Lite kaos överallt väntar t inatt ska ringa en person då i prata ut om allting nu ska jag kolla på tv sedan ta det Lugnt skriver om jag drar ut.


B det räcker

Jag vet att du läser detta. Efter allt som hänt vill jag inte ha kontakt med dig snälla inse det. Du har gjort mig lycklig många gånger men vill inte ha kvar dig i mitt liv. Du ska inte tro att jag hatar dig för de gör jag verkligen inte men vill inte att du ska behandla mig som du har gjort. Sluta ring mig jag vill inte mer. Låt mig vara. Det har betytt så mycket för mig men nu ger jag upp. "jag ska aldrig slå dig igen" var de bara skit snack eller de räcker låt mig leva låt mig vara den jag är. Jag sa t dig att jag inte orkar mer ändå dampar du ur skärp dig.


Tb

Sitter på tb på väg till Salem nu. Möter grisen efter ^^


Mobil!

Igår vaknade jag vid 8, fick skynda mig till tb sÅ att jag inte skulle komma sent. Slutade vid 11 så jag Åkte hem, älsklingen kom vid 4, vid 5 gick jag upp och köpte iPhone 4S vit, vill inte inte ha svart!
Idag slutar man halv 12, åker till min moster i Salem, ska fixa fransar hos henne! Eller bara på fyllning då da. Sover i branten idag hos moster med killen, ska mysa med kishi.

ons 18april

Du kör ditt race och jag kör mitt race så ser vi vem som kommer fram till mål först! ♥

För ungefär 3år sen snart


( allt vi sagt till varandra stannar mellan oss tjejer )

Så började jag hänga ute med folk hela dagarna, jag sket i skolan jag skolkade jag var riktigt jobbig. Jag förstår varför mina föräldrar vart så arga på mig under den tiden när jag höll på som mest. Dom vet allt jag gjort dom har märkt allt! Sanningen kommer alltid fram! Jag var aldrig i skolan jag var hemma hela tiden. Jag drack, jag rökte cigg jag festade, jag smög ut på nätterna! Jag kände på hur det var att leva livet. Men nu märker jag att jag knappt klarar av skolan på grund av detta. Allt detta började väl typ i 7an. kanske tillochmed tidigare. Jag tror helt seriöst inte själv jag förstod vad jag höll på. Hur mycket jag förstörde min familj , hur ledsen min mamma var varje dag och hur arg min pappa var varje dag! Jag brydde mig inte jag bara levde jag hade så otroligt roligt! Jag ville bara hoppa av skolan vi drack näst intill varje dag, Vi festade som idioter! alltså vi levde verkligen som om vi skulle dö imorgon! Varje natt var kaos ! Vi hängde i centrum hela tiden, Vi festade varje dag varje helg hela tiden. Vi började en fredag och slutade på söndag natt! alltså det var sjukt. Att jag ens orkade! Jag ångrar faktiskt egentligen aldrig att jag hängde i centrum festade som jag gjorde eller något för jag hade roligt varje dag var en bra dag! skolan var skit där bråkade ja med mina lärare hela tiden skolkade. Gick inte ens upp på morgonen för jag orkade inte ! Den skiten fick jag ta sen det gör inte mig något ! jag hade så otroligt kul. Nu vet jag inte om jag vill ha det lika roligt längre. Jag har provat dom festerna varit med dom personerna. Dom personerna är inte dom samma som förut vårat lilla "gäng " förändrades dom började bråka me alla ingen umgicks med varandra lika mycket som oss! Jag saknar ändå den tiden när man kunde vakna kl 6 på eftermiddagen av 10000 missade samtal o sms bara för att man ska dra ut och träffa tjejerna! åå vad jag saknar er! <33


Vill du?

vill du känna lite extra pengar tryck här då o gå in o läs !


plusikassan.se

Igår..


( en bild på mig och min fina storebror Robin )

när jag satt o väntade på Nadya utanför hennes port var det fult av småbarn som höll på att leka. ÅÅ fick sån ångest tänk att man varit så där liten att man faktiskt inte fått gå ut längre än på gården. Man kände alla som bodde där! man lekte me alla! man planerade inte innan vad man skulle leka det bara kom atomatiskt. Vill också vara liten vill också leka, Vill också kunna krypa upp i mammas famn när jag är ledsen! Sen det där typiska när man skulle in o äta mamma ropade "dags för mat" ut genom fönstret så sprang man hem åt på 10 min och sprang ut ! Hade så otroligt roligt när jag satt o kollade på dom! Och när man grät så var brorshan det ända som hjälpte en att bli glad igen!

// D

Gårdagen ...



tillbringde jag med nadya och hennes två kompis efter skolan sen så möte jag o nadya upp min bästa vän! jag och bästisen gick hem för att byta om sen kom nadya på vägen så var vi hos mig lite tills nadya skulle dra. Då stannade jag o bästisen pratade och sånt. Sen vid 9 tiden? gick vi upp t centrum jag gick ner t tunnelbanan o bästisen stannade och pratade med några av bästisens kompisar. när jag kom ner på perongen så skriver nadya att jag ska möta malin så det var ju bara att gå tillbaka ner från centrum o möte malin ! :D jag o malin tog litet snack på vägen och medans vi väntade på nadya o Jasmin sen drog vi ner åt. Jag drog hem och malin o nadya gick vidare.

-_-

Är helt död fyfan. Igår efter skolan åkte jag och möte älsklingen, han skulle åka till skanstull och jobba, så lilla jag åkte till Rågsved, eller som jag säger, DROGSVED! Hihi jag är så rolig ju. Men aja, hälsade på min skit unge och min bebis som kommer hem idag. Kärleken kom vid 6, vi åkte hem vid 7 tiden till mig, va hemma vid 8. Vi gick runt i centrum och kollade på mobil. Vi har bestämt oss att vi ska köpa en ny! Samsung gallaxy s2 tänkte vi oss, han svart och jag vit, vi för se. Sen gick vi till moster och myste med henne ett tag, sen vid 10 va jag hemma igen.
Idag slutar jag 13.15, ska till drogsved och hämta min vovve sen upp till moster. Hörs senare kanske ;)!
image description

Trött


Vaknade runt 8 tiden av att min syster kom in i mitt rum. Igår började jag halv 11, åkte till skolan och möte emma. Slutade 3, då va älsklingen i min skola så vi åkte till honom, vi gick till Ica maxi och handlade lite gott som vi lagade. Vid 8 tänkte jag åka hem, så han åkte med mig. Hade sån jäkla huvud värk så jag bara ville dö! Men jag lever idag i alla fall. Idag börjar jag 12.05 och slutar 16.30, kul att älsklingen måste jobba klockan 5. Ska möta min moster i liljeholmen halv 5, hon har min lilla älsklining khisa med sig!

image description

sanningen


En svartsjuk flickvän är en trogen flickvän.
Om hon inte är svartsjuk när någon har din uppmärksamhet
, så är det bara för att någon annan har hennes.

Hära

Denna vart det J ! <3

Frågestund!


Då kör vi en frågestund!
En grej bara om ni ska skriva frågor till mig eller gabbi så kan ni skriva det i början. Om ni inte gör det så kommer både jag svara och gabbi svara på frågorna :)

Jag...

Jag skäms inte för det livet jag har haft, jag har haft det så otroligt roligt.
Jag har minnen för livet, jag har vänner för livet.
Om du bara viste hur mycket jag saknar dig alltså!
Fester varje helg.
Sova borta varje dag.
Sprang runt överallt.
Tillbringade alla timmar med Gabbi
Vi levde livet.
Vi mådde bra.
Vi hade ett roligt liv.
Nu tar vi livet mer seriöst.
Vi försöker ha så kul vi kan.
Men ändå så sköter jag mig så gott jag kan.
Jag försöka visa kompisar att jag bryr mig.
Jag försöker förklara för folk hur allting har varit.
Jag kanke är svår öppnat men jag försöker.
Talar alltid sanning till dig.
Bara du som aldrig tror på sanningen
"om du väljer att inte tro på sanningen så kan jag ändra mig och säga att sanningen är lögnen glad nu?"
Puss på er!



Har aldrig haft så rolig som då.
Men vill inte tillbaka dit.
All problem jag hade hemma under tiden som vi smög ut på nätterna.
Rökte, drack levde livet..
Alltså gud vad jag saknar den tiden men ändå inte!

// Diddi

mån 16apr



Hejsan, nyss kommit hem efter att ha hämtat Mamma i stan, tänkte träffa nadya idag o prata men orkar verkligen inte. Usch allting är så förvirrade just nu. Dagen gick super bra i morse var jag på skit humör men allting kom igång sen efter lunch sen snackat me dom jag behöver och lite sånt. Måste fan snart gå o lägga mig. Ska bara ringa ett samtal hade jag tänkt sen gå o sova, om jag nu kan somna. Har fått så otroligt svårt at somna. sover 3 timmar varje natt nu känns inte alls bra är så irriterad hela tiden då.. jaja nu ska jag sluta snacka skit och o ringa mitt samtal.

Hemma

Hemma nu efter en jobbig dag i skolan. Känner på mig att det kommer bli dålig uppdatering idag. Men fixar det till imorgon eller senare :))


Kärlek

Hej hej på er. Är helt död. Lämnade älskling vid 5 tiden vid Tb och gick hem. Middag klockan 18.00, självklart fick man fin besök av världen bästa mormor. Vid kvart i 7 ringer min goa moster och säger att jag måste komma upp dit på direkten, sp fick springa upp. Då skulle Khysa komma dit (vovve). Jag trodde jag skulle dö när jag såg henne! Sån underbar hund. Haha hon kan öppna kylskåp! Knäck de! Men nu jag kolla på tv i en timme sen röra mig till skolan. Puss puss
image description

Godmorgon,

Ska snart åka till skolan! igår träffade jag en person vi åkte till globen och kollade efter en klänning till balen men hitade inget speciellt vi hade otroligt roligt, vi åkte urnt överallt men sen så åkte vi hem till honom. Hade det otroligt mysigt och roligt. Var så jävla lycklig igår! sen på vägen hem bröt det. På tunnelbanan fick jag ett sms jag inte ville ha så jag ringde nadya och hon gick me mig hela vägen vi pratade om vad som hänt och massa annat. Är så glad att hon finns där för mig när jag mår skit. När jag kom hem ville jag bara sms personen och försöka få han förstå. men det gick ingen vidare. Ska försöka prata me honom idag o se hur det går! puss på er!



Labyrint - Välkommen hem

"B jag vet att du kommer hata mig för detta men det räcker nu. Jag sätter stopp här! Vårat liv blir så mycket enklare utan varandra! Hata mig inte för mycket men ni har förstört så mycket.. Det vet ni också! Här sätter jag PUNKT för er! "

hej

Vaknade där vid kvart över nio, sen vaknade älsklingen. Vi gick upp och gick å gick på tio och åt frukost. Moster kom upp vid 10- 11. Jag och älsklingen kollade resor åt mamma och familjen från skavsta till kaunas (Litauen), vi ska dit på bröllop, jag åker med älsklingens familj i juli, mamma och dom åket i augusti. Kommer bli kul ^^!
Mamma älskling! Saknar dig

sön 15apr



Sitter i soffan efter att ha duschat ska bara vänta på att håret ska torka så jag kan gå upp o fixa det ! är så sjukt trött alltså! ska faktiskt bli lite skönt me skolan imorgon om man tänker efter lite .. Vad ska ni göra idag då? Har egentligen inget att skriva för just nu händer det inget haha



Bloggar som jag läser dagligen!

http://mortillella.blogg.se/

http://faakebitch.blogg.se/

http://bigpbign.blogg.se/

http://bbiigdeal.blogg.se/

http://www.nattstad.se/lillamichelle

http://juliahofsweden.blogg.se/

http://carrobruden.blogg.se/

http://naavidaas.blogg.se/

http://fokis.se/

http://olivialawson.devote.se/

sön 15apr

God morgon somnade runt 4-5 inatt och vaknade nyss för 1 timme sen kanske. har grovt ont i högerhanden idag vet inte riktigt vad jag har gjort. Idag ska ja åka till globen och träffa en person. vi får se om han vill komma upp i bloggen eller inte innan jag skriver ut det.. Hade otroligt roligt natt, låg och skrattade och grät av lycka hahaha tung natt! Nu ska jag försöka äta frukost med pappa som också är vaken sen vänta på att den söta Kamelen ska vakna!!

Sova

Möte upp killen där vid 5 någon gång och gick hem till mig och tog det lugnt, vid halv 8 gick vi upp till min käraste moster och pratade och umgicks, gick hem vid 9 och hämtade saker och gick tillbaka till moster, vi sover över här i natt, myspys med dom två bästa.
Godnatt alla där ute!

Rebecca

rebecca kan du kommentera terese´s blogg hon har försökt få tag på dig men det är tydligen omöjligt att nå dig men hon vill att du skriver t henne mortillella.blogg.se kan du hitta henne! puss!



lör 14 apr



Sitter i soffan och snackat lite me pappas kusiner och så dom åkte precis snart lägga sig o kolla på film eller något.. dagen idag har väl varit okej antar jag. Mycket för att snacka och reda ut massor med saker, så snart är allt skit äntligen löst. Men ska nog gå o lägga mig snart ska bara messa gabbi snabbt och snacka me henne :) puss

svar på tal!

Anonym om tankar!:
om man är otrogen får man fan ta att bli lämnad. jag menar inte att va elak verkligen inte
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 81.216.198.93


Hej, ja då var det dags igen. har verkligen inte varit otrogen! och de vet han också. Vi har massor med andra problem som gör att det blivit som det blivit... :S



Vill dit!

image description

väntar på svar...



" Jag längtar efter dig! Kollat mobilen flera gånger idag efter ett ända sms! "

Svar på tal

rebecca om tankar!:
Fint skrivit! Jag känner så väl igen mig själv i det du skriver, har nyligen tagit slut mellan mig och jacob efter snart 2 år tillsammns. Hoppas allt ordnar sig!
IP: 83.250.54.149

Hej gumman. förlåt för förut ska jag väl börja i det hela! tack för att du gillade det jag skrivit! hoppas verkligen att det löser sig mellan dig och jacob också! Efter två långa år stackars dig hoppas det blir bättre! <3

Väntan..

nu sitter jag i köket me mamma pappa och julia. vi håller på och fixar inför att släkten kommer och firar julias födelsedag. som var för typ 2 veckor sen men ändå! <3 kommer nog inte skriva så mycket idag försen ikväll. Eftersom det var så länge sen jag skrev och gabbi också för den delen så kanske vi borde dra igång en frågestund sen. men vi får se :)



Saknat mig?

Saknat mig! I am back. Lite smått i alla fall, kommer nog bara blogga från mobilen då och då, hinner inte blogga från datan, går ju i skolan och jobbar, men idag är man hemma så får killen jobba istället.
Kommer skriva om lite allt  möjligt. Kommer va ganska så öppen om mina åsikter, om det inte passar er, så F**K you ^^.
Idag rör jag mig inte ur fläcken från min säng tror jag, det snöar ute och va ska jag göra ute då? Inte min grej när det gäller snö.
image description

GABBI!!


GABBI DIN SKIT DU MÅSTE BÖRJA BLOGGA DU OCKSÅ! TA NER APPEN PÅ IPHONEN OCH BÖRJA SKRIV!!! SNÄLLA <3 PUSS PÅ DIG KUSINEN!

vaken

nu är jag vaken. orkar inte hämta datorn så tänkte bara säga god morgon

tankar!

Idag har jag sutit och tänk mycket länge på alla saker som händer runt om mig. Jag vet inte hur jag ska börja egentligen blir så ledsen och sur. Kommer snart lyckas slå sönder min knoge blir så ledsen och så sur på allt som händer. Jag ser allt du gör på fb och det får mig at bryta ihop. Jag saknar dig efter 11 månader och du kan inte ens lita på det jag säger. Okej dom första gångerna då förstår jag och jag hade inget att säga då för då var det precis som det stog. Men nu fanns det en anledning varför det vart som det vart.. Jag har lovat mig själv att inte skriva till dig men det är så sjukt svårt. I stället sittar jag här och ser allt du gör och hur du verkligen verkar ha glömt mig efter bara några dagar. Jag har sutit och gråtit så många nätter för att vi gjort slut jag har sutit och bara kollat in i väggen och frågat mig själv hur fan jag tänkte hur dum jag kunde vara. Hur fan jag kunde göra så mot någon jag älskar mer än något annat på jorden.. Idag kollade jag egenom mobilen och hittade något du skrivit t mig för länge sen. Gick då t berget satte mig där och bara tänkte. Fösta gången vi sågs.. Eller när vi skulle t polisen om du kom fram t mig med värsta leendet på läpparna.. Ditt leende får mig att dööö. Det betyder så mycket att du orkade med mig i 11 månader! Och jag hoppas du kan förlåta mig snart! Om du bara viste hur mycket jag saknar dig och hur mycket jag längtar efter dina sms varje dag! Längtar till den dagen du faktiskt bara kan prata me mig. Kommer inte kunna träffa någon annan på mycket länge för det känns så fel. Alltså visst mitt liv har varit kaos med alla människor runt om mig men jag trodde du skulle förstå jag har haft så här i 3år nu och det blir aldrig normalt.. Jag måste själv ta steget ur skitet men dom lämnar mig aldrig dom håller på hela tiden och allt! Spelar ingen roll hur mycket jag säger åt dom! dom finns alltid där och ska sabba eller bara förstöra mig. Det är som om dom har en knappt som dom kan trycka på så att jag inte kan sluta driva me dom. Vi har syselsatt oss me det i flera år. sen helt plötsligt ska jag sluta.. Visst efter 11 månader borde jag ha slutat och det har jag.. Men det med K var bara för att se hur han var. Men vill du inte tro på sanningen så säger jag då " sanningen är lögnen " förlåter du mig nu då? Direkt efter att vi gjorde slut så fick jag panik jag viste att dom skulle börja hålla på igen o så vart det. Dom började skriva adda mig på fb ringa och hålla på. Jag trodde att dom skulle låta mig vara. Nu känner jag bara att jag inte kan ha kontakt med dom för dom äcklar mig så mycket ! Jag har sagt till dom att låta mig vara. Några accepterade det men inte all vissa av dom håller fortfarande på dom hamnanade på svartalisan direkt och dom verkar inte bry sig så mycket. Jag har rensat min fb och mobil egentligen bara för att rädda mig själv från detta inte för att göra det för din skull. Men också för att om vi skulle bli ihop igen så skulle dom låta mig vara. Jag hoppas verkligen dom kan acceptera mig någon gång. Jag är så ledsen över allt som hänt och för allt jag gjort. För att jag varit svartsjuk för att jag själv inte mått bra i mig själv. Och för att jag inte visat dig den kärlek du velat ha. Men det hjälper inte om du säger det efter att vi gjort slut du måste säga det samtidigt. Hur ska vårat förhållande annars kunnat förändras? Den dagen du skriver till mig kommer jag bli den lyckligaste människan på jorden du är luften jag andas och marken jag går på. Dina morgonen och godnatt sms är något jag saknar mer än något annat. Kollar efter dom hela tiden. Kan vakna på nätterna av att jag tror att jag fått ett sms av dig. Kan vakna på nätterna efter att ha drömt en mardröm och då vill jag ringa dig och att du ska prata me mig tills jag somnar om eller att du håller om mig till jag somnar om. Men det är bara glömma just nu det gör ont i mig....

balklänning!

Denna skulle jag vilja ha på balen, vi får se vilken den blir tycker iallafall den är otroligt söt!

...


Instagram!


Följ mig på instagram " Djorring " följer tillbaka! <3

fre 13april

kan inte leva utan dej & inte heller släppa dej.

fre 13 april

Nu blir det att kolla på filmen " en sommar med göran" puss på er!

IRRITERAD

folk är så jobbiga nu för tiden bara för att jag är singel tänker jag inte åka o träffa vem som helst!
låt mig bara vara!
Jag är fortfarande kär så låt mig vara!


11månader.

Satt o kollade igenom min mobil och hittade det vackraste medelandet under mina antekningar!
Det gjorde mig lycklig följde en tår och min tanke gick t dig direkt.
Fälde en tår och tänkte hur fan kunde du diana?
Hur tänkte du egentligen när du gör så mot honom?
Finns det inge vätt i din skalle när du väl har en som bryr sig kastar du honom som om han inte var något?
Jag har alltid älskat honom sen dag ett och det gör jag fortfarande.
Det ända jag längtar efter är ett sms, ett samtal eller att bara få se dig.
11 månader utan dig var det värsta som kunde hända just nu.
Att förlora min prins!
Du var himlen och jorden för mig.
Luften jag andades allt!
<3

Storebror!

Jag saknar dig Yazan! <33

Lillen - Natalie

"Denna låt väcker såna otroliga minnen! Tårarna kommer varje gång man lyssnar på den, ångesten kommer efter allt som hänt! Det vackraste jag hört på länge var " Kärleken är bland det värsta och bästa som finns" Jag hoppas bara på att det blir det bästa snart. "

MiiGo Ft. Danjah & G Punkten - Fred


Snart så!


75dagar kvar sen så!

Då kör ja igång igen då....



Det är lov nu, och då har vi bara varit ute och åkt runt överallt med Jibbe och även Vicke! otroligt mysigt men väldit trött. Idag blir det egentligen bara vara hemma. Är sjukttröt efter denna vecka sovit otroligt dåligt och ätit dåligt. Men man vet aldrig va gabbi säger om man ska träffa henne o darre sen eller bara vara hemma..:) Nu ska jag vila lite sen försöka få tag på Linn... :D

RSS 2.0