ny mobil bror!

snart drar man in i duschen och fixar lite, sen drar man till centrum och köper en ny mobil =D!!!! vid 4 tiden kommer älsklingen åka från rågsved hit, jag ska möta upp honom i masmo som vanligt. saknar honom fan! men det va ju bara igår, men det är ändå LÄNGE sen! idag kommer vi båda bara bli hemma hos mig eller hos min moster. vi får se vart vi hamnar. älsklingen har ju saknat mamma och moster, dom har saknat honom med, men inte mig ^.-!!! snällt snällt säger jag bara.
blir den här mobilen!! LÄNGTAR!

KEDJEBO!!!

godmorgon :)! vaknde för snart en timme sen. hoppade in i duschen runt kvart i 7, ska snart väcka små syskonen. klockan 8 ska jag möta diana och sen drar man till tunnelbanan med petra och åker till mariatorget och möter upp älskligen, made och joel sedan promenerar man till kanseliet, sätter oss i bilarna och åker till Kedjebo :)! är helt glad idag, väskan kommer VÄGGA mycke asso :(. de är inte så kul. men lägger upp bilder och så när jag kommer hem :)!

God morgon!


Med jockes låtar i hörlurarna, Joel på sms och Pappa som är på väg för att hämta mig drar jag till skolan usch det här känns verkligen inte okej! Är så sjukt trött tur att det bara är en snabb dag så jag kan gå hem sova o sen förbereda mig för resten av veckan! :) nu är det bråttom måste gå ut pappa är här !! Puss <3

tja tja brur

tja :)! vaknde för snart 30 min sen, hoppade direkt in i duschen! så sköönt!!!! igår möte jag upp diana i skärholmen, hon va med steffie. sen rörde jag och diana oss till lilje, jag träffade älsklingen och diana gick till en person. sen gick jag och älskligen upp till ett hus där vi skulle möta joel och made men dom va skit sega så vi taggade hem till mig. hämtade upp mamma på jobbet också. sen gick vi hem. vi åt och så hemma me mamma och rebecca. vid 7 tiden drog vi till sabina och va där till 21.10 någon gång. sen sprang vi till bussen för han skulle åka hem, sen jag sakta hem, pratade med älsklingen på sms på vägen hem :)! hihi så mysigt så!!! smsade med honom till 12 något, jag kunden inte sova, och NU är man hur död som helst. ska snart dra till skolan :(!!!

yee brur :D

godmorgon :)!

igår va jag med älsklingen hela dagen! SÅ UNDERBART! träffade han i masmo vid halv 2, sen va vi hos sabina gick hem vid halv 5 med honom så han träffade pappa och min ena moster yvonne. mormor, yvonne och älsklingen åt middag hos oss. de va hur mysigt som helst. sen kom made till mig vid 6 med moppen. sen gick vi till sabina men mina småsyskon (pamela och rebecca). sen gick pamela och åkte till bredäng medans rebecca va kvar. sen kom mins små kusiner nadia och tim. sen gick dom vid 9, vid 10 gick jag och älsklingen till ica, sen tog han bussen och åkte hem och jag sov hos min moster. jag va tydligen jätte jobbig inatt och det brukar jag aldrig vara :(! men vaknade 10 idag, ska snart i tvättstugan med moster, klockan 1 ska jag möta älsklingen i lilje :)! men jag har ingen aning om vad vi ska göra, han vill träffa moster, han verkligen älskar henne :O! men jag är inte förvånad.


Lite sugen på att åka till bredäng idag!

Men vi får allt se hur kvällen lyder! måste kolla om det är okej för mamma o pappa o sen så måste jag kolla med Gabb hur det blir ! :D har ganska stor lust att gå. men känner på mig att många människor jag inte vill träffa kommer va där .. men det fixar sig :D nu ska jag fixa det sista! puss / D

masmo

nu drar man till masmo och möter älsklingen och lukas :-D!!!

i'm in love!


p9isjdvözx

tja :)! igår åkte jag till älsklingen vid 12 så jag va där till 1, va me honom ett BRA tag igår. vid 6 kom hans föräldrar hem så jag fick träffa dom. sen åkte vi till mig och va här till halv 9 sen gick vi till min moster. inte mycke man kan säga om gårdagen. men nu ska jag äta och sen möta upp älsklingen i centrum. han e med sina föräldrar, så får träffa dom idag igen :)!

Födelsedag!

Grattis Sabina!!
Idag fyller Gabbis moster Sabina år så gabbi ska dit och fira henne! tyvärr kommer jag inte förbi så dom får ha det så mysigt iallafall!



Idag är jag på en hemlig plats bara en ...........

....... en person som vet vart jag befinner mig idag och fan va kul jag ska ha det ! :D hihi tänker inte berätta vart jag ska o det får ni klara av pussssssssssssss :D <3 // Diana :D

ye

tja :)! vaknde för 1 timme sen, kusinerna och moster kom hit för att hämta rebecca men då följde pamela också med så nu e jag helt LONLEY!!! de e tråkigt! men ska diska, städa rummet, klä på mig, platta håret och borsta tänderna sedan drar man och träffar älsklingen!!! saknar honom sjukt mycket! men aja nu ska man börja här!!

jajaaa

tja :)! vaknade för drygt en timme sen, har ätit och diskat! hihi duktig jag är =)! ska städa rummet snart ch sen dra till diana en stund sen sedan åka till lilje med henne, hon ska nog träffa ** jag och ska träffa älsklingen och lukas =)! men ingen aning om vad vi ska göra? aja vi får vänta och se. men skriver mer sen ska städa rummet nu =)!!

ovjmä

tja :)! kom hem för snart en timme sen. va ute på promenad med Diana mellan Vårberg-Bredäng. träffade diana vid 1 och va me henne till typ 3 sen drog jag till älsklingen i rågsved och va där till ungefär kvart över 6,  sen möte diana mig i masmo sen gick vi hem till mig så jag åt =)!!! sen blev de promenad, inte mycke mer har hänt idag. imorgon ska jag till diana vid 12 sen träffa älsklingen efter gymmet, tror vi ska till rågsved, vet inte än, vi får vänta och se =)! just nu har jag skit roligt, sitter och driver lite me älsklingen =)!!!! BÄSTA JAG VET!!!!!

Alexandra Stan - Mr Saxobeat (Official Video)


2011-04-19

Hejsan, jag sitter hos gabbi hon ska äta o jag gör henne sällskap framför datorn.. :D idag har vi varit på två olika ställen! :D vi har inga riktiga planer för ikväll , vi ska kolla om gabbi kan sova hos mig.  Gabbi har varit i rågsved idag o snackat med hennes söta kille o jag har hängt runt lite i liljeholmen :O har inga ider om vad jag ska skriva så skriver senare:)

iguykj

tja :)! vaknde för snart en timme sen. är helt död. men vad ska mna göra åt saken =)? ingen aning vad som händer idag =S!!! men vi får bara vänta och se på vad som händer.

fuck it

ska de va så svårt att förstå?
ska de va så svårt att lyssna på vad man har att säga?
ska de va så svårt att inte bråka?
ska de va så svart att lita på någon?
ska de va så svårt att förklara?
ska de va så svårt att va tyst när någon annan pratar?
ska de va så svårt att sluta skrika?
Fuck it!
så som du håller på ska jag också hålla på.
så som du beter dig ska jag också bete mig.
så som du skriker på mig ska jag skrika på dig.
så som du keftar emot ska jag också kefta emot.
så som du bråkar ska jag också bråka.
så som du flippar ska jag också flippa.
så som du skriver ska jag också skriva.
så som du dissar ska jag också dissa.
varför vissade du känslor?
varför beter du dig så?
varför är allt så SVÅRT?
varför blir du så arg?
varför blir du så avensjuk?

helgen

godmorgon :)! ska berätta om helgen som jag inte har gjort
Fredags - vaknade vid 7 och skyndade mig till praktiken, sen möta älsklingen halv 9, drog till kanseliet sen vid 11 drog jag älsklingen och joel hem till mig så jag fick byta om och så. sen möte vi upp lukas och åkte till joel och va där ett tag till vi skulle till älsklingen för att han skulle hämta sina saker. sen åkte till mig för att jag skulle hämta lite saker och sen kom MADE! sen va vi ute ett tag, sov så skönt i fredags!!!
_______________________________________________________________________________________________
Lördag - vaknde upp utan täckte! B**** till kille tog allt täckte! vid 2 kom hans mamma och pappa å hämtade honom, så då gick jag hem och duschade och byte om, diana kom till mig så vi va här till halv 4, sen drog vi till branten och snackade lite, sen gick vi till hennes farmor och va där, hon skulle äta middag, sen vid 6 kom made och joel till hennes gård, så jag och diana gick. made och diana åkte till till diana och hämtade vpen medans jag och joel gick till västerholm och snackade. sen upp till moster och sov där
_______________________________________________________________________________________________
Sönda - gick hem från moster vid 1 och fixade å se, sen vid 2 gick jag till tunnelbanan och möte älsklingen och lukas, sen drog vi till diana. vi va hos henne prick 2! made och joel va också där. men sen drog vi till berget och va där ett BRA tag. hade skit roligt, sen drog vi till diana igen och va där till typ 9 sen gick vi alla hem :)!

YEE BRUR

förlåt för dålig uppdatering! men jag får berätta mer om helgen lite senare! ska dra nu och möta upp lukas och älsklingen i skärholmen centrum, sen ska vi dra till diana och hämta upp diana, made och joel och sedan dra till berget! ska ta lite bilder med älsklingens mobil och sedan lägga upp dom! men aja måste dra nu, vi hörs sen  :)!!!
SOMMAREN ÄR HÄR!!!

fa

gomorgon :)! vaknade för en liten stund sen, ska snart dra till praktiken. sista dagen idag!!! vid halv 9 kommer älsklingen till bandhagen sen ska vi åka till mariatorget, jag måste förbi min skola innan vi möter joel och tom! ska lämna lite pappaer från praktiken. sen ska jag och älsklingen hem och kanske lukas följer me :)! sen ska vi möta joel och sen möta E-bitch och hämta en flaksa. sen kommer made hem idag :)! så vi kommer va med henne. sen får vi se vad som händer på kvällen :)!
här e en bild på lilla Daniéll!!!

!

sekund för sekund saknar jag dig bara mer och mer.
minut för minut växer bara känslorna för dig.
timme för timme så vill jag bara ha dig här mer och mer.
dag för dag som går blir jag bara gladare och gladare att du e min kille!
jag kommer aldrig ångra den dagen jag lärde känna dig! kärleken till dig är på en sån hög nivå att det inte går att beskriva med ord! du är helt underbar att det inte går att beskriva! du är bäst älskling! du finns alltid där för mig när jag vill prata med någon, visst de e tjej problem men du lyssnar ändå på vad jag har att säga! älskling du är så jävla söt att de e inte e sant! smsen man får av dig mit i natten och vaknar upp och läser de du skrivt! jag får tårar! om jag e ledsen eller om något har hänt så kommer du hit eller så säger du att jag ska träffa dig i gullmars. så underbar! mitt hjärta slår för dig bebis!

opjäo

tja :)! kom hem för drygt 2 timmar sen. efter skolan gick jag med emilia hem, hon fixade mina ögonbryn. va hos henne till ungefär halv 3, sen åkte jag till gullmars och hämtade upp älsklingen och åkte till lilje för att träffa diana. sen via halv 4 åkte vi till älvsjö med bussen från lilje, älskligen forsatte. han va verkligen sur idag! vad ska man göra liksom? men hoppade av i älvsjö, bussen jag skulle ta skulle komma 16.00 men den kom 16.20!!! (där hade man en sur gabbi). menmen sånt är livet :)! när jag kom hem så badade jag min hund! hahahaha han e så ful efter hand duschat. sen har jag kollat på tv sen dess. och nu pratar jag me älsklinge :)!

dwa

tja :)! sitter i skolan just nu. igår vid 4 skulle jag möt diana med det blev inte så, så jag gick til lmin moster, där va mina två kusiner. så va där till 6, sen gick jag hem och åt. va i telefon plan vid 7, joel och måns möte upp mig vid tunnelbanan sen kom darre och robin. vi gick till gården och va där ett tag. vi hade skit roligt, planerade fredagen också! made kommer ju hem då, så vi ska va med henne vid 3. tror vi alla ska mötas i västertorp, men vi får vänta och se vad som händer. kom hem vid halv 10, somnade vid 11. gick såånt jävla söt sms av älsklingen inatt. gick tårar när jag läste den! men kom till skolan vid halv 10. möte älsklingen i gullmars vid 9, men aja får skriva mer sen, nu ska jag på lunch sen ska vi fika efter som våran lärare slutar idag :'/! sen kanske träffa älsklingen en stund!

Förlåt alltså...

Vet att jag inte varit bästa personen på att blogga just nu, men jag mår inte riktigt okej, har så grova humörsvängningar och allting! Jag har läst vad gabbi skrivit i bloggen varje dag o jag är inte riktigt nöjd med alla kommentarer det är bara skitsnack mot mig? o nej jag har inte gått tillbaka till Ahmed, jag och han kommer alltid ha världens bästa kontakt även om vi aldrig lär hitta tillbaka till varandra! o så får det vara, jag har inte kontakt med hans grabbar o har inte haft det under än längre period. jag vorre mycket gladare om du som skrev den personen kom fram till mig face to face och sa det för just nu orkar jag inte med mera snorungar som snackar så mycket skit! jag har min kille mina närmaste och allt! hela den här veckan har varit ett helevete.. o det är lov nästa vecka.. får se hur det blir då tror jag kommer spendera ganska mycket tid med min kille för det är massa saker på gång som jag inte vill dra upp. Plus så känner jag att skolan kan börja suga min kuk , orkar inte riktigt med all skit där heller för det är för mycket skit saker.. jag är 15 år o redan trött på all skit som händer o alla  rykten, ibland är man glad att man har en person i sitt liv som verkligen förstår o kommer med bra svar på vad jag ska göra.. Tack baby <3 :D
Imorgon är det skola precis som vanligt börjar 9 o slutar vid 1. haha, idag är det onsdag o jag skulle egentligen gått min vanliga promenad med Gabbi idag men det vart inte så. Idag kom det fram en tjej i centrum o frågade om jag o Gabbi bråkat på grund av att vi aldrig skriver om varandra längre på bloggen o för att vi inte ses ute lika ofta.(?) O jag vet inte riktigt vad jag ska svara just nu, jag älskar gabbi o det menar jag men det går så mycket snack så jag litar knappt på mig själv längre. jag har en person jag litar på o det är min storebror Yazan, skulle vara glad om folk bara slutade lägga sina äckliga kommentarer när jag är ute eller när jag ska blogga, mitt blogghumör blir sämre för varje äcklig kommentar jag får..

ye

tja :)! vaknade för snart en timme sen. ska snart dra till skolan, ska bara berätta lite om gårdagen en snabbis. åkte med shene till slussen och där träffade man på killen samtidigt. vi diskuterade ganska mycket om olika saker som inte är bra. sen gick jag till skolan. slutade 11.10 åt lite och så, satt med liv. sen vid 12 gick jag och vliv till tunnelbanan, hon åkte till vällinby och jag träffade älsklingen och nasim. vi åkte till gullmars, där träffade vi på ronald arthur och blomman! sen åkte nasim hem och jag & bebisen åkte till mig och va här. haha han fick stress när farmor kom, sen gick vi till mormor ch hälsade på. mormor gillade honom i alla fall :)! vid halv 3 gick vi ner till västerholm och hämtade diana. sen hem till mig igen, diana ville ladda mobilen och de ville älsklingen också, så dom gjorde de. sen vid 4 kom mamma hem, när hon såg darre blev hon så klart skit glad och skrek ^.-? helt skum mamma. sen gick vi till bussen. jag och diana åkte med han till älvsjö sen hoppade vi av för att ta bussen tillbaka. men buss jävlen va försenad!!! men kom hem i alla fall :)! ska träffa älsklingen vill lunchen idag :)! glad för de i alla fall. ingen aning om vad som händer idag, vi får vänta och se ;)!

yes bror


Anonym:
Varför skriver ni inte namn på persoonen ni träffar i Älvsjö två dagar i rad?

Svar;
För att det inte angår dig :)! och för att han är hemlig

sur

tja :)! vaknade för 30 min sen ungefär. hoppade in i duschen direkt när jag vaknade. är helt död nu. igår träffade jag diana vid 14.40 någon gång utanför donken. jag åt och sen gick vi till mig så jag fick byta om, sedan åkte vi till gullmars och träffade killen, sen väntade vi på jay. när han kom så åkte vi till högdalen och väntade på lukas. vid 7 drog jag och diana helt förbanade och åkte till älvsjö och möte en person och lämnade en grej. kom hem vid halv 9 någon gång. killen ville träffas idag, men vet inte...  vill jag de? är fortfarande sur ju :/

yee brur

tja :)! kom hem för ungefär 2 timmar sen. träffade diana vid 2 tiden i Vårberg, vi tänkte ju åka till stan men det blev inte så. ingen aning om varför. vi åkte till älvsjö för en kompis till diana ville snacka me henne. så vi åkte dit. satt nere på perrongen helt ensam. sen började hennes kompis mobba mig att jag likar en viss person!!! ooomg va arg jag blev! sen åkte vi till vårberg och möte natti och petra. gick runt lite sen gick jag hem. pratade med älsklingen på vägen hem. när jag kom hem pratade jag lite med älsklingen fortfarande. va så glad att prata med honom!! vid 8 gjorde jag och min ena syster fruksallade med glass!! gott som bara den säger jag bara! så vi ringde mormor och bad henne komma ner och så klart gjorde hon de som va så bra (a) hihi!

stan idag!

tja :)! vaknade vid 10 idag. är helt död. kom precis ut från duschen. skulle träffa älsklingen idag men IDIOTEN vaknar inte så jag är ganska sur på honom just nu!!! ska snart fixa håret och dra till centrum en liten stund med lillasyster och kolla runt lite bara, hon ville göra de så jag e snäll och följer med. jag och diana funderar på att dra till stan och typ äta glass och ha kul :)! idioten till kille får INTE följa med ;R! så snäll tjej e jag idag. aja nu ska man fixa håret och dra till centrum sedan rullar man vidare till diana :)!!! hade så bra !!!

mysigt

tja :)! sitter och kollar på lite bilder på datan och snackar på killen lite som kommer somna när som helst. men tror han har gjort det nu. han svara inte -.-! träffade diana vid 7 i vårberg, vi va ute till 11. vi har haft skit roligt med varandra :)! kändes som gamla dagar igen! så UNDERBART säger jag bara. måste fan sova snart :(! ska upp vid 11-12 imorgon. men kommer sega. imorgon ska jag möta älsklingen, tror han kommer hit. vi ska hem till diana :)! ska säga till henne att ladda ner någon film som vi kan se =)!

4månader...

... och en stor saknad över dig, jag vet inte men dagar när jag går och lägger mig tänker jagdig! Varje gång jag tänder ett ljus så får jag ett tanke på att det ljuset brinner för dig! Varje gång jag ser bilder på dig får jag bara en tanke på att jag skulle vilja du satt framför mig och berättade om dina misstag du gjort i ditt liv och hur mycket dom betyder för dig och du hoppas att allting ska gå så bra för oss här nere medans din sjukdom tog livet av dig! Hade jag bara fått en chans till att säga hejdå till dig hade jag tagit den hade jag inte tvekat! </3

Förlåt

Hejsan har inte varit så bra på att blogga för det är så pass mycket i skolan o när jag egentligen vill skriva så har vi haft så mycket skumma kommentarer om mig i bloggen att jag inte riktigt orkar att skriva om mina dagar om folk ändå ska älska mitt liv så mycket att dom ska följa efter mig vad jag än gör och vilka jag än träffar.. sen det där med Ahmed.. Usch låt mig o hans vara! våran kontakt kan du ändå inte stoppa vi har något som man inte kan förstöra det är inte kärlek men det är något mer än underbart! Dom senaste veckorna har jag haft väldigt mycket i skolan äckligt nog det börjar närma sig utvecklingssamtal och allting så är ganska stressad för att det ska gå så bra som möjligt! men jag lovar att höra av mig lite till senare! <3

;)

1. Gabbi & Natti
2. Bebis & Gabbi
3. Gabbi & Diana
4. Gabbi & Petra

dagar

tja :)! kom hem för drygt en time sen, hihi älsklingen höll mig sällskap hela vägen hem i telefon :)! så söt han är. aja men igår va jag hemma från skolan för jag hade så otroligt ont i munnen efter tandställningen jag fick i torsdags. fortfarande ont menmen. petra kom till mig vid 1, sen möte vi ipp diana i centrum och åkte till hallunda för hon skulel hämta laddare till iphone, sen åkte vi till aspudden och lämnade en mobil till danne och sen åkte vi till liljeholmen och träffade älsklingen och hans kompis jay :)! sen åkte vi lite tunnelbana när älsklingen och jay gick. vid halv 6 gick jag och petra hem till henne för hon skulle äta och diana åkte hem. sen vid halv 7 så åkte vi till mig för att äta. efter de vid 8 åkte jag och petra till BRD för att träffa emilia och patricia. sen vid 9 blev de vårberg och möta diana. sen promenade jag petra och diana till skärholmen från sätra. bråkade lite med älsklingen på vägen men men sånt är livet. sen kom jag hem vid halv 11, frös som bara den ute! sen pratade jag med älsklinge från typ 11 till 2, vi löste allt som tur är :)!
___________________________________________________________________________________________

idag vaknade jag vid halv 12, började prata med älsklingen direkt. vid 1 ringde petra mig och sa att vi skulle till VH och hämta en person :)!så vi kom tillbaka vid 4, sen va vi ute ett jag och sen rullade jag hem för att äta, men kan inte äta så bra på grund av tandställningen. snart ska jag dra ut och möta diana, petra och n*****a :)!
___________________________________________________________________________________________

imorgon ska man träffa älsklingen!! känns som om de va månader sen fast det bara va igår hihi :$!!!

fuck

fuck it
fuck allt
fuck you
fuck dina ord
fuck allt du gjort
fuck kärleken till dig
fuck allt som hänt
fuck dom här dagarna
fuck den här månaden
fuck tårarna jag fällt för dig
fuck allt som hänt!



kärlek till mina änglar

vart ska jag börja? tack petra och diana för ni finns. ni är så UNDERBAR! ni finns alltid där för mig när jag behöver snacka. helt underbara så töntar ni e! ni betyder otroligt mycke för mig, de har gått så lång tid tillsammans med er! ni orkar med mig när jag har mina jobbiga dagar och mina utbrott, förstår inte att ni fortfarande står ut med det! sjukt underbara människor! tänk vilka två underbara personer jag har i mitt liv! två av dom bästa som finns i VÄRLDEN till och med! vad skulle jag gjort om ni inte fanns? undrar om jag fortfarande skulle va den jag är idag eller en helt annan person? men men jag är glad för den jag är och jag är LYCKLIG att ha er i mitt liv! mina två små änglar utan vingar! kärlek till er!!!



yes baby

tja :)! vaknade för en liten stund sen med VÄRSTA smärtan i unden käken :'(! har skiit ont på grund av tandställningen. ska snart ut med hunden och gå med syster en bit till skolan sen hem och städa :)! så duktig är jag, vet inte annars vad som händer idag, ska nog bara ta det lugnt!
lillasyster, jag älskar dig♥

yeye

tja :)! vaknade vid 8 idag och hoppade in i duschen direkt. åkte till vårbergs så jag va där till 9 och möte upp petra sen åkte vi till tandläkaren i odenplan. fick tandställning på under käken idag :(! SMÄRTA säger jag bara! sån vid 11 så åkte jag och petra till ridarfjärden i mariatorget till älsklingens skola, trodde han va på lektion men de va han inte så jag såg honom sitta i korridoren så skickade in han och nasim på lektion så duktig som jag e!!! så va där till halv 1 sen gick jag och petra till södra station och möte upp natti sen så va vi i stan till 2, sen åkte jag hem och varit hemma sen des! imorgon ska jag träffa älsklingen i mariatorget klockan 11.40 någon gång :)! saknar honom :(!

Kevin Michael - It Don't Make Any Difference To Me(Acoustic)


usch


Anonym;
Vrf skriver inte diana något i bloggen längre?
Är det sant att hon gått tillbaka till Ahmed? 
Ska hon börja orra sig bland dom igen?

Svar;
Hon har mycket med skolan hon ska hinna med och sånt.
Vad angår de dig om hon har gått tillbaka till Ahmed?
Fråga henne face to face istället för att sitta och skriva bakom skärmen :S. Barnsligt

yes boxs

tja :)! slutade 11.10 idag, gick och åt med emilia och krisitan. vid 12 så gick jag och blomman och träffade petra och rebecka och älsklingen, vi va tvugna att ta bussen från gullmars till rågsved, så blomman hoppade av i stureby. sen åkte vi till rågsved och hämtade min kusin och sen blev de skärholmen, petra och rebecka åkte vidare, så jag nathalie och älsklingen gick till arbetsförmedlingen för nathalie skulle hämta något pappare. sen gick jag och älsklingen hem till mig va hos mig, snackade med hans barndomsvän på sms från hans mobil, ville inte att han skulle gå men han va tvungen :'(!!! så jag gick med han till tunnelbanan och lämnade honom, träffade isak där också. sen åkte älsklingen till gymmet och jag gick till donken för att handla till mig och min ena lillasyster. sen gick jag hem, kom hem vid 4 och sen dess har jag varit hemma. skönt när man tänker efter :)!

dagen

tja :)! vaknade för en stund sen men kom inte upp :$. jag har i alla fall klät på mig, men har inte kommit längre än så. slutar 11.10 idag, sen ska jag äta med Emilia, sen vid 12 ska jag möta upp bebisen i tunnelbanan sen åka till Rågsved för att hämta min kusin på 26 år och hennes son daniéll och sedan åka till skärholmen med kusinerna och älsklingen ska också med! hihi, efter vi varit med kusinen i centrum ska jag och älsklingen röra oss till mig :)! vet inte vad vi ska göra direkt :O men skriver senare :)!!

summer

när man vaknar på morgonen ser man bara hur solen skiner, man shishar med ögonen för man är helt nyvaken, man hoppas in i duschen klär på sig och drar till skolan. man känner hur vinden bara BLÅSER in i ditt ansikte. man börjar känna lukten av vår. bara för solen är frame och man tycker det är varmt vill man börja gå runt i shorts. men det är lite för tidigt. när man kommer till skolan möter man kompisarna och tar en cigg. kollar upp mot solen och ler! så fortsätter dagarna till sommaren verkligen är här! när sommaren äntligen är här så börjar man gå runt i shorts och linne. man tar en sväng till stranden med grabbarna och tjejerna, man tar en cider och snackar, kanske grillar till och med. tar ett dog i vattnet och kommer upp helt glad. sitta på berget med en vattenpipa och röka lite, kanske en cider eller öl i handen, vem vet liksom? inte så att man ska supa sig full direkt, bara chilla med livet. vakna tidigt på morgonen en dag, packa sina grejer, möta upp dom man ska möta och sedan hitta på något, dra till grönan eller dra till stranden. tänk er att man sitter på stranden med en IIIIIIIIIIIIS kall cola i ena handen och en glass i andra handen, i ryggsäcken har man lite dricka. man ligger och solar med solen som gör att man briner upp! senare mot kvällen grillar man, och bara tar det lugnt med grabbarna. en helt underbar känsla! man glider runt lite här och där.
_______________________________________________________________________________________________

varför kan det bara inte bli sommar?

de e sommar!

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
vi tar det soft o lodar för det e sommartider. 

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
alltid lika skönt då vi njuter av livet. 

Sommarn e här dags att dra nya svängar, 
Hookar upp me grabbarna och fixar lite pengar. 
Glida upp på stan å se brudarna i kort kort, 
Klunkar en bira allt e bara soft soft, 
Sätter mej ner med en glass i min hand, 
Ibland kan det vara underbart och bo i detta land. 
Utanför slottet övande forsar, 
Det är sånna stunder man inte har allt för ofta, 
Bara softa känner svetten rinna , 
Skit i allt och låt tiden försvinna, 
Sitter hela dagen blöt på min mage, 
Drömmer om fåren som hoppar runt i hagen, 
Lat som fan så låt mej va för idag e en sån da som e FETT BRA! 
När solen steker och fåglarna kvittrar, 
Jag känner nästan hela kroppen ba giddra. 

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
vi tar det soft o lodar för det e sommartider. 

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
alltid lika skönt då vi njuter av livet. 

Sitter fanemej i snart fem hela timmar, 
Vaknar ra gå ner det känns som jag ska svimma. 
Drack här en cola för att släcka min törst, 
Bränd över ben shit axlar o bröst, 
Dagen tar slut o kvällen börjar, 
Sticker hem o tar på sej en extra tröja, 
Ut för att röja festa loss , 
Me polarna o brudarna bara släppa loss, 
Vi möts i hästhagen o tänder på en brasa, 
aa det e för full får elden o rasa, 
Spelar ingen roll för han e känd för att knasa, 
Emmy snubblar glider runt o spelar dum, 
Medans ja själv står o snackar nå skumt. 
Ja känner en stämmning som e helt perfekt, 
Skojjar me varandra med full respekt, 
Jag önskar att vintern aldrig fanns. 

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
vi tar det soft o lodar för det e sommartider. 

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
alltid lika skönt då vi njuter av livet. 

Fett väder ja drömmer om brudar i läder, 
Halvnakna nästan utan kläder. 
Har ni______ ser ut som _____ så ta me det. 
Glida upp på stan o bara kolla, 
Bruden där borta hon har tuttar som bollar, 
Vågar du testa din fjolla, rädd för att bli nollad? 
Skit samma för det e sommar bara lägga på trycket, 
Känner kroppen rycker, 
sticker till macken o knycker lite bira, 
Känner solbrännan svida, 
Polare sida vid sida vi ____ , 
Dags o glida tillbaka till kvarteret, 
Eskort av ____ med högljudda sirener. 

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
vi tar det soft o lodar för det e sommartider. 

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
alltid lika skönt då vi njuter av livet. 

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
vi tar det soft o lodar för det e sommartider. 

Det är sommar o grabbarna glider, 
Hänger runt i parken o smuttar på en cider, 
Solbrännan svider men ingen lider, 
alltid lika skönt då vi njuter av livet. 

Det är sommar

yes boxs

tja :)! kom hem för en liten stund sen, började vid 10 idag, drog vid lunch. vi skulle göra något tråkig grej så jag drog med liv. vi träffade på blomman sen så jag och blomman drog till killens skola och va där tills han slutade. när vi skulle gå till tunnelbanan så larvade älsklingen och blomman sig!! tog bilder med älsklings mobil, lägger upp dom sen när han lagt upp dom på datan :)! snart kommer petra hit, vet inte vad vi ska hitta på, men anatar att de e något roligt som vanligt. funderar på att åka till rågsved efter jag ätit med petra om hon orkar. träffa älsklingen så klart :)! och dra upp till kusinen och kolla hur hon och bebisen mår :)!

ken ring - min bästa vän

bästavän, jag älskar dig!♥

JUKKA POIKA - MIELIHYVÄÄ - KOKO ALBUMI NYT SAATAVILLA!


tja

tja :)! vaknade för drygt 1 timme sen, hoppade direkt in i duschen, är helt död nu. om 1 timme ska jag röra mig till skolan. *snyft*! de enda posetiva me att gå till skolan idag är att jag får träffa bebisen!!! aja ska fixa håret och så nu :)!

Under 2011

Druckit alkohol - Nej
Rökt vatten pipa - Nej
Däckat - Nej :S!
Fått minneslucka - Verkligen inte 
Varit kär - A i världens underbaraste kille!! 
Älskat / älskar någon av motsatta kön -JA :-D!
Fått ett sugmärke - Ett av min kille -.-
Gjort ett sugmärke - På min bebis, jaaa :-D!
Haft oskyddad sex - X på frågan.
Haft ett förhållande i över en månad - Snart
Kysst en främling - NEJ :O! ÄKLIGT!
Strulat med någon av samma kön - NEJ
Strulat med någon av motsatt kön - A 
Sovit i samma säng med någon av samma kön - Nej
Sovit i samma säng med någon av motsatt kön - Nej
Lekt med någons känslor - Aldrig
Gråtit dig till sömns - Ne :)!
Vaknat av att jag gråter - Nee
Skrikit ord som hora/slampa till nån - Ne
Slagit till någon - A, slog killen 1 April
Blivit slagen - Nee
Lärt känna över 10 nya människor - Ye :)!
Åkt skidor - Nej!
Varit på solsemester - Neeeopp
Badat i havet - Nee
Haft snöbollskrig - JA! :)
Tittat på en hel fotbollsmatch - Nej -.-
Inte sovit på en hel natt - Helt några gånger :(
Varit på sjukhuset - Yes..
Sovit över 12 timmar - A 
Sett en film mer än 10 ggr - Ne
Åkt buss i över 10 timmar - Nej
Vart ute en hel natt - Ne
Har blivit tagen av polisen - Nej!!!
Svikit en vän - Nej

ye

tja :)! kom hem vid 3 tiden idag, snacka om att man inte måde bra :(! när jag kom hem så sov jag till 7 någon gång, sen gick jag upp och åt, pratade i telefon med älsklingen innan jag åt också, och nu smsar jag med honom. ja imorgon är de skola, om jag mår bättre imorgon ska jag nog gymma med emilia och krisitan. kommer ju va helt död efter så jag ska nog hem och vila direkt och va hemma hela dagen. vi får vänta och se hur jag mår imorgon. börjar 09.50 imorgon, får träffa älsklingen vid halv 11 eftersom han är under oss imorgon! skriver mer sen :)!
bild från Dalanra :)!

ye :)!

godmorgon :)! vaknade för snart 20 min sen. ska snart klä på mig och så seda möta petra och åka till stan och där ska vi möta älsklingen sen halv 12 ska vi va i södra station och möta natti :)! undrar fortfarande om diana kommer vakna :)!

attempt to kill me ,but I was born dead


I Just Had Sex (feat. Akon)


Kaggen - Imorgon är jag bakis (feat The Larssons)


från början

nu ska jag berätta allt från början, hur vi lärde känna varandra från BÖRJAN.
________________________________________________________________________________________________

allt började när jag började i skolan jag går i nu. jag går mot skolan och lyssnar på musik och är i min egna lilla värld, ställer mig utanför skolan för att tryka in koden så jag kommer in efter jag hade puffpuffat. han stod också och rökte. dagarna gick och de va samma sak om och om igen. när jag såg honom så vände jag mig alltid åt ett annat håll och log och gick upp. i oktober skulle några elevera från olika enheter åka till ett ställe som heter kedjebo som ligger 30 min från ludvika i dalarna. alla snackade och umgicks. under natten kom han och hans kompis och knakde på mitt, made, joel och noas fönster och frågade om vi skulle me ut, men ingen av oss orkade så vi la oss och sov. klockan 8 nästa morgon vaknade alla för att det va frukost. vid 12 rörde vi oss hemåt med bilarna. dagen efter stod jag utanför skolan med en kompis och pratade, då kom han och vi började prata på om när vi va i kedbejo. så varje morgon stod vi där nere och pratade och skrattade. men en dag hände det en olycka nere i deras klassrum så dom flyttade till en annan skola i mariatorget. dagarna gick och de kändes tomt att så där nere själv och inte ha någon att prata med. men en måndag såg jag honom i skolan, så vi stod och pratade och skrattade, jag bara kollade på honom och log! en gång i veckan såg jag honom. men en dag så får jag ett sms där de står ''vaken?:D'' och jag svarade vem när jag vaknat. sen började vi snacka och träffades mer och mer. 17 mars på hans födelsedag va jag me han i skolan, då frågade en tjej om vi va tsms och han va inte där så jag visste inte vad jag skulle svara. så jag sa till honom att tjejen frågade igen, fick ett sms tillbaka där de stod '' det avgör du<33 ''. när hans lektion slutat så kom han och vi pratade om det. han tyckte det lätt som en bra ide och det tyckte jag också. sen kom tjejen igen och frågade om vi va tsms, så vi kollade på varande och svarade ja med ett stor leende. säger bara, han är VÄRLDENS bästa kille jag haft!!



ye

tja :)! kom nyss hem, ska upp till centrum och möta petra och victor en snabbis, idag har jag varit med älsklingen, men aja får skriva mer sen, hinner inte skriva mer nu :)!!

RSS 2.0