Dolla - Make A Toast


Nytt år !

Jag kommer nog inte blogga mer ikväll en typ det här inlägget!! jag ska fira nyår med familjen lite sen med gabbi o hennes familj! <3 God nytt år ! Nytt år, nya minnen, nya vänner :) <3



Vila I Frid



2010.12.16 04.43 </3!

För 1 Vecka och 1 Dag sen va en hemsk dag i grabbarnas och tjejernas liv. Du lämnade oss. Jag hoppas att du ahr det bra där du är nu. Att du slipper all mediceniering. Känns inte det underbart för dig? Det gör bara ont i våra hjärtan att veta att du är borta. Dom varnade oss att den här dagen skulle komma. Men ingen av oss ville förstå, ingen av oss ville att den dagen skulla komma. Jag fäller tårar av saknad. Jag sitter och lyssnar på den här låten dag in och dag ut. Den är så PERFECT! Varför kunde han inte sagt det tidigare? När ni fick reda på det? Jag ville umgås med dig mycket mer än vad jag gjorde! När han sa att du skull operesas gjorde det ont i mitt hjärta. Jag ville stå med dig och hålla din hand. Jag ångrar att jag inte gjorde det. Ville stå med dig tills dom sövde dig till operationen och stå vid din säng och se dig vakna upp glad. När dagen kom att du gick bort så viste jag inte vad jag skulle gjort. Jag ville bara sätta mig ner i ett hörn och gråta, få ut ALLA tårar. Men när han ringde så satte jag mig ner och grät. Tårarna tog ALDRIG slut! Jag ville ställa mig upp och vissa att jag va stark och att jag kunde klara av det, men när jag kom halv vägs upp så föll jag ner igen. Om du bara visste hur mycket jag saknar dig. Jag vet att du sitter och kollar på mig nu, du sitter och kollar på det jag skriver.Jag fäller tårar medans jag skriver. Jag saknar dig så enormt mycket. Jag kommer aldrig glömma när du ringde mig när jag va i skolan, du frågade om jag ville fika med, men jag hade skola. Jag saknar dig enormt mycket!

Remember that you are amazingly loved and missed

/ D...


Ett halvår..

.. stog jag ut med alla dina sms dina samtal, allt som hade med just Honom att göra! Jag krigade för att vi skulle hadet som bäst! Jag lovade att alltid stanna här för dig o alltid hjälpa dig med det jobbigaste! ska berätta precis allting i bloggen! Men jag vet själv att det kommer ta lång tid men jag vill verkligen skriva det ! för jag kan inte hålla  det mer hemligt än jag redan haft det ! jag har försöker att hålla mig i ett facking halvår... men jag har ändå haft mina pauser med Honom. o vi har valt att hålla på med flera olika personer på olika håll.. Medans jag hängde som mest i Jordbro hade jag o Honom paus, vilket va väldigt skönt jag slapp med allting som gick med all skit snack. jag diggade inte allting han sa t mig medans jag var där, o inte heller att han fick mig att känna mig så fast! jag gjorde mtt egna val att hålla på med T.T under tiden vi hängde där.. det va ändå inte länge.. max 2 veckor!
Men ska nu berätta från hela början! Vi kan börja så här.. Precis innan sommaren så fick jag kontakt med några killar här ifrån på röda linjen, vi började snacka helt normalt.. jag också o träffade killen som jag här bloggen kommer kalla "'Error.." Jag och Error snackade i tele flera timmar efter vi hade träffats.. vi snackade kanske i 3 veckor helt normalt... vi träffades också under den tiden.. Jag träffade då en killkompis t honom som bor här i närheten.. vi kom varandra nära.. men sen åkta error.. o jag vart själv kvara med hans killkompis i sverige.. vi träffades också lite men sen märkte jag själv att jag inte mådde bra av det.. jag fick en stor klump i magen varje gång.. det va alltid lika dant.. vi träffades alltid på samma ställen o allting.. en gång när jag träffades errors killkompis.. så hade han med sina två kusiner.. allting va normalt.. sen från ingen stans började folk ringa o sms.. o en av dom va Honom!
Vi fastnade ganska snabbt för varandra o vi fick dom andra att backa! att stoppa sig från allting! vi har kanske inte haft så bra kontakt jag o Error o hans kompis sen sommaren.. lite små sms då o då har inte gjort mig något. Jag o Honom började sms o snacka så grovt mycket .. Jag kom närmare o närmare honom! vi sågs o sågs ännu mera.. o allting va lungt.. det gick en dag o flera, han började störa sig på att jag var med gabbi hela tiden.. vilken vi snabbt redde ut.. dom har väldigt bra kontakt nu.. folk tycker jag är så dum jag lät han bestämma över mig .. jag lät honom säga vad jag inte fick göra o vad jag fick göra. han kunde ringa mig 15 gånger på en dag! jag började känna mig lite fast .. så jag började hitta på lögner vilka jag var med o vad jag gjorde.. jag började gömma mig för honom o hans kompis.. jag slutade svara när han ringde.. men jag fick också snabbt min straff..
Från ingen stans började jag träffa en av Errors kompis han började höra av sig på facebook. jag sa inte mer än att jag kunde träffa honom .. ville ändå bara ses som kompisar.. det va ganska lungt.. Honom visste inte om något ännu för jag vågade aldrig gå ut med de.. Från ingen stans fick jag höra att Honom hade hamntar i solna.. det hade hänt massa saker här i närheten så han va tvungen att åka i väg en stund.. Under tiden han hängde där vi fick reda på att han träffade en tjej i smyg o bodde hos henne utan att säga något till mig.. jag vart mer o mer orolig men han kom tillbaka efter att gabbi o han började bråka.. Gabbi  sa åt honom väldigt bra så han va tillbaka här ganska snabbt jag förlät honom för snabbt för att komma ihåg vad han egentligen hade gjort mot mig .. han fick mig att le så fort jag träffade honom igen.. hade ju som sagt saknar honom!Vi glömde allting som hänt under tiden han var i solna! vi började precis som vanligt vi höll ihop o lovade varandra gång på gång att inte svika varandra. hans mamma vart väldigt sjuk dom sista dagarna.. jag visste inget ting försen 2 veckor innan hon gick bort .. precis innan hade hon sagt att hon bara har en önskan o det är att jag o Honom fortfarande skulle hålla ihop

Vi började bråka på grund av massa olika saker efter hon sagt det .. han vart mer o mer svag.. men va ändå tvungen att vissa för sina grabbar att han var stark. han berättade för mig o Gabbi på msn vad som va felet med hans mamma o allting jag ringde honom hundra gånger per dag o lyssna på vad han sa att doktorn sagt.. men den 16/12 kl 04.43 somnade hon in! då lämnade hon oss .. Han sa inget till mig eller  gabbi för han visste att jag skulle bli knäckt .. den någon dag efter frågade jag honom hur hon mådde.. då sa han bara " hon har somnat in" dom orden räckte för att det skulle förändra mitt liv.. Idag den 31/12 hade han minnes stund där.. tyvärr dök jag aldrig upp.. för jag inte visste om något .. men jag tänker ljus för henne varje kväll . o tänker alltid på henne! Ibland kan jag tänka på när jag o hon var o fickade o hur mycket hon snacka om hans barndom.. hon kom där med såna trårar i ögonen när hon sa att dom ville vi skulle hålla ihop länge!
Nu idag, är jag o Honom bara kompisar! jag har gått vidare o jag vet att han alltid stötar o hjälper mig när jag behöver honom som mest! Jag Klarar inte en dag utan att veta att han ändå finns o hjälper mig .. man ska inte ha kontakt med sina ex men han är speciell! Som en bror o en bästa vän!


// alla ord som är skriva är ur mitt halvår !  Diana

NyÅr!

Tja :)! Sitter uppe hos moster just nu och tar det lugnt. Idag e det ju nyår! Ska möta Diana lite senare när hon är klar. Vi ska va hos mig klockan 18.00 ungefär. Vet inte vad vi ska göra idag :O! Måste snacka med Storebror lite senare. Moster tycker att han kan komma upp hit :)! Tycker jag låter som en mycket bra ide! Eller vad tycker ni?
Jag tycker det låter som en bra ide. Flash Flash idag :)! Aja skriver lite mer lite senare :)! Byebye ha de BÄST nu!



v

Tja tja :)! Vaknade vid 11 idag. Gick till centrum med min moster och min ena lillasyster. Sen gick vi upp till moster. Jag fick något ryk och va tvungen att duscha Troja :)! Det gick JÄTTE bra tycker jag. Hon va jätte duktig och hon gillade det! Gick hem nu vid 2 med min syster, jag tog en snabb dusch. Snart ska man dra till Hornstull och sola med ena lillasyrran. Kanske möter Storebror och hans kompis sen. Ingen aning vad som händer mer idag :O! Det måste jag ta reda på ;)!
Syns sen! Bye!

vi fick precis några frågar både jag o gabbi

... vilka vi inte kommer svara på för dom frågorna va inte precis seriösa från personen. personen som skrev frågorna vet precis vilka det va.. personen skrev det i bloggen igår kl 21-22 tiden! o den lilla saken som skriv den frågan borde kunna stå vid namnet o kanske veta att vi inte kommer svara på just den frågan! den va så överdriven! men du ska ändå få ett svar! Ja det har jag haft o jag tänker inte berätta hur eller vad som hände !!

// D

Love makes you blind

Varför hittar människor på så mycket! Varför går de runt o säger saker som inte stämmer. Hur kan man tro och va så säker på saker o ting när man själv inte frågat människan. Hur?!
Det här händer exakt allt o alla någon gång. 
Ska berätta om min vän och hur hon mår utav att de här har hänt och jag lider med henne eftersom jag vet, jag vet sanningen som kommit ut ur hennes mun och varit med henne genom allt. 
Jag får kalla henne Klara här i blogg världen men hon heter något helt annat.
Klara hade gjort slut med sin kille, det gick flera månader och hon vänta och vänta på att han skulle höra av sig.
En dag ser Klara honom ute med sina vänner och en tjej. Det gick en dag då de va tillsammans, två dagar, tre dag och fler dagar. Tillslut undrade Klara vem är hon som han går runt med? Som han tar med överallt? 
Hon frågade runt men fick inget svar. Tiden ticka och de visade sig att han hade gått vidare. Klara såg honom med henne varje dag, hon led inombords men det var inget hon visa. Hon ville bara bryta ut och gråta utav att se de farmför henne, hur han gav henne den kärlek han aldrig gav Klara, hur de höll varandras händer, hur han visade upp henne för alla hans vänner, hur han kysste henne.
Klara är en tjej som är kall, dyg men med starka känslor. Klara är en tjej som aldrig skulle tåla att se en kille som hon älskar inombords med en annan tjej som han försöker börja om på ett seiöst förhållande med. Hon ser med sina egna ögon hur han visar henne kärlek och svider det hos henne och hon blir förstörd. Hon såg svart och viste inte vad hon skulle gör det ända hon viste var att de var omöljigt att få honom att älska henne som aldrig förr just då. Hon valde att glömma honom..
Den ända hon pratade med var en utav hans närmaste vänner. Hon tyckte han va snäll, mogen och desamma tyckte han. De snackade ett bra tag. De ser varandra nästan varje dag men de träffas sällan ensamma för han har mycket att göra. De snackar ofta och de typ började ha en förhållande med varnandra. En dag får hon sms utav honom och han säger¦ Klara jag måste snacka med dig.. Klara frågar vad det är. Har svara, jag vet inte om jag vill säga det men jag ber om ursäkt. Klaras hjärta började bullta snabbt, hon undrade vad det var han bad om ursäkt för. Hon sa att han skulle berätta och inte vänta. Han sa.. Klara vi har snackat ett bra tag och innan jag träffade dig så snackade jag med en annan tjej och har tänkt nu länge och jag har sagt till henne att jag bara vill att jag o hon e vänner för att jag vill fortsätta snacka med dig och lära känna dig. Klara tänkte gu vad gulligt att han ber om ursäkt men hon tyckte att de lät skummt. 
1. varför han ber om ursäkt över något som va innan de ens bröjade snacka.. 
2. Klara tänker killar dissar aldrig en tjej som han tyckt om länge bara för att lära känna en annan alltså de går bara inte ihop. 
Men Klara brydde sig inte om det. Hon förlät honom och de fortsatte snacka. Tillslut kom det en dag då Klara träffade honom ensam. De pratade om massor o.s.v. Klara va sjukt trött för hon hade jobbat den dagen och träffade honom direkt efter jobbet så hon somnade. Klara steg upp på mogonen och åkte hem och slog ett singal till mig och berättade..
Att hon tyckte om honom, att han verkarde va ärlig, snäll, omtänksam, resektfull o m.m. Jag blev glad för att hon lät var så lycklig att hon äntligen hade det bra och att hon verkade ha glömt sin tidigare kille som hon länge hade väntat på innan. Det gick flera nätter och Klara och han fortsatte snacka. Allt var perfekt. Men tillslut börja hon märka att han började bli svartsjuk. Han bad henne sluta snacka med hans vänner med killar typ överhuvudtaget och han bad henne att allltid säga till honom när hon skulle nånstans. Hon tänkte hur kan han göra så på en sån här kort stund men så snäll som hon var så brydde hon sig inte om det och gjorde allt som han bad om. Men med dagarna började han sluta höra av sig till henne han kom alltid med bortförklaringen att han hade för mycket att göra och massa. Klara tänkte ingenfara så länge han inte gör nått dumt. Det kom en dag då Klara var ute med sin bästavän och då hon får ett samtal utav honom då han ber henne träffa honom. Hon som var så ödmjuk gick o träffade honom. De pratade massor ännu en gång och han va bara ännu underbarare denna gång och hon föll, hon föll så hårt att hon trodde på allt han sa och hon gav all sin kärlek. Hon fick äntligen förhoppningar utav att de finns bra killar där ute i världen. Nätterna gick och han hörde av sig fortfarande men men inte lika ofta men när han väl skrev så va det söta mess. Dagarna gick och Klara började få ångest och ringde mig hur ofta som helst och började ställa massor med frågor och jag gav henne svar som fick hennes ångest att försvinna. Jag kände mig som en dålig vän som gav henne falskförhoppningar om att allt kommer bli bättre osv. Tiden gick och Klara började känna sig helt ensam och förkrossad. Han hade slutat höra av sig helt. Hon hade messat och ringt honom för att fråga vad fan han ville, varför han gjorde så och hur han ville ha det. Men han gav henne exakt aldrig ett svar för han visste själv inte vad han ville. Hon undrade vad faan som hade hänt och fattade inget. Ena sekunden var allt bra men andra sekunden är allt dåligt. Hon förstod att han hade tagit beslut över att aldrig mer höra av sig till henne så hon sket i, hon sket i att ta reda på varför han gjorde som han gjorde. Hon satte sig ner o började gråta hon frågade sig själv varför det alltid skulle hända henne. Dagarna gick och han hade fortfarande inte hört av sig till Klara. Klara gick till hennes kusins närsmaste vän som visste ganska mycket och berättade att hon inte visste vad hon skulle göra. Hon svarade Klara att hon skulle vända sig till en tjej som berättade precis likadant till henne. När jag nu skriver likadant då menar jag allt han skrivit till Klara hade han skrivit till henne. Han hade varit otrogen mot Klara hela tiden. Det som var knäckande var att tjejen var den han snackade med innan Klara och han bad om ursäkt för det. Klara bröt ihop ännu en gång, det var andra gången det hände henne. Hon tänkte hur kunde han göra så mot henne när han viste att hon mådde så dåligt över sitt tidigare förhållande, varför kunde han inte ge ett beslut över hur det skulle va mellan de. Hon vände sig driket till tjejen som han också hade snackat med. Klara berättade sin del som hon gick igenom och desamma med henne. Hon vägrade tro på Klara och Klara viste att hon inte trodde på henne. Klara berättade allt exakt allt för henne förutom en liten sak som hon inte berättade. Varför berättade hon inte det;
Jo för kände sig lurad, förstörd, blåst, hon kände sig som en idjot alltså alllt dåligt eftersom de lilla saken fick henne att må ännu dåligare. Hon va så ångrad att hon bara ville ta livet av sig. Att hon ens började snacka med honom från hela början fick henne att vilja spy. Hon skämdes så mycket att hon inte gick ut på ett bra tag. Hon satt inne i sitt rum dagar o nätter o mådde dåligt. Det kom en dag då tjejen roppade på Klara. Hon tog in henne till ett rum där han också var. Klara hade begärt en sak utav tjejen bara en grej och det var att inte de tre skulle snacka med varanda tillsammans. Klara kom in och han började skrika massa till Klara och Klara blev så chokad att hon blev helt stumm. Han gick ut från rummet och Klara var fortfarande stumm. Det gick ett par minuter till hon fick utbrott och började skrika på tjejen. Hon frågade ifall de där var nödvändigt, hon frågade om de ledde till något, hon slängde ut en massa ord och smällde till dörren och stack därifrån. Hon darrade och fällde tårar. Från den dagen gick hon inte ut på ett bra tag. Hon glömde honom efter ett tag och hon försökte börja om på ett liv utan idjoter och det gjorde hon.
Tiden gick och det blev höst. Hon hade förändrats helt. Hon brydde sig inte om någon, hon hittade sina närmaste vänner, hon umgicks mycket med familjen, hon mådde bra, hon hade glömmt det förflutna och hon bröjade plugga vidare. Visst hon snackade med killkompisar med bara som vänner men hon tog inte något steg till ett förhållande. 

Tick tack tick tack tick tack..
Det gick dagar hon insåg hur skönt livet är utav onödigt folk, hur skönt livet är utan idjoter. 
Men det kom en dag det kom idjoter som försökte komma in i hennes liv haha som inbjudare, skit kul.  Men Klara hade tyvärr för svårt för att falla. Idjoterna hörde av sig hur ofta som helst men hon brydde sig inte om de så värst mycket hon bad de sluta skriva. Efter ett tag så började hennes första kärlek höra av sig och hon viste inte vad hon skulle göra.. Skulle hon förlåta honom eller inte..

Nu idag. Gav hon honom en chans och Klara är helt lycklig för han ger henne allt och han har förändrats och han även visat det. Har har aldrig tidigare varit underbarare och snällaren som nu idag. Han vet allt om henne och han bryr sig inte om det tidigare. Han säger alltid det som har hänt har hänt och det är inget jag ska bry mig och så länge han har tillit för henne så skiter han i allt o alla. Tror ni inte att Klara mår bra och inte bara det. Killen som typ va otrogen hörde av sig till henne och ville prata ut om vad som hände o allt. Båda kom överens om att glömma det innan och va vänner. Men vad Klara inte förstår att varför killar är sånna idjoter, varför de alltid förvärrar o dubblar saker o ting och tror på vad deras polare säger. De kan sitta o hitta på allt möjligt och leka hur seriösa som helst o säga aa bror vettu jag har haft samlag med henne hon e orre. Vadå orre asso tänk på att ni killar har systrar och mammor hur kul skulle det va om de blev kallade orre över saker o ting som inte ens är sant. När saker o ting kommer från en tjejs mun och är helt ärlig de är då ni människor kan snacka. För allt o alla gör allt för att få uppmärksamhet o sprida falska ryckten. Killar klagar över at tjejer är si o så kolla upp era egna fel innan ni anklagar tjejer och ta reda på sanningen innan ni blir så säkra.

låä

Tja tja :)! Förlåt för dålig uppdatering.  Vaknade vid 10 tiden på grund av att min lilla vovve lekte med sin pipp leksak! När jag kom upp såg jag min lilla bebis Silas :)! Vill bara lägga mig och sova igen! Ja vad händer idag da? Ska möta Benji mellan 1 och halv 3. Men vet inte precis än. Han sover fortfarande. Aja skriver lite mer sen!
Här är en bild på Benji :)!

:)

Diana Jorring sa (00:29)
vad betyder " sexist?"

Mikka Marley säger (00:30)
nån som knullar lyktstolpar tror jag
haha nemen jag vet inte

diana jorring säger (00:30)
hahhaa okeej


Förlåt

haha förlåt alltså vi har verkligen varit sjuk dåliga på  att skriva undertiden vi har lov .. men vi är bara ute just nu aldrig hemma.. om vi är hemma så äter vi o byter om sedan drar vi ut igen.. lovar att det blir bättre uppdatering när skolan börjar igen! <3 sakna oss inte för mycket.. men ska berätta vad vi gjorde lite.. jag har ju varit på kryssning o gabbi har varit hemma eller ute med kompisar.. vi har träffat  min kille men också varit med jennifer o jonas o massa andra folk! :O <3 varit riktigt chill alltså.. <3 men jag hinner egentligen inte skriva sä mycket mer för vi ska fixa oss för vi får besök här :) // D



Bone Thugs - Shoot Em Up


Jim Screechie Medley - Craigy


Bio

Tjajta :)! Vaknade för snart en timme sen. Ska dra till Heron snart, ska på bio med min lillasyster! Det kallar jag mysigt! Idag kommer ju Diana hem, kanske ska sova där om jag får :-D! Vi ska gå och se Narnia :-P! Ska be mamma köpa en mobil till mig också :)! Men aja måste dra nu. Ska duscha sen åka :)!

Lista

Namn: Gabriella Andrea Olivera Henriksen
Födelsedag: 2 Mars
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg:
Brun
Längd: 167 cm ungefär
Högerhänt/Vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Fisk
Skostorlek: 38-39
Är dina föräldrar skilda: Nej
Skor idag: Convers
Det första du tänker på när du vaknar: Älsklingen.. 

FRAMTID: 
Namn på barn:
Killar; Alejandro & Johannes
Tjejer; Alexandra & Acelia
Vad vill du bli när du blir gammal: En lycklig familj

FAVORIT: 
Mat:
Mammas & Pappas 
sport: Ingen
Djur: Hund
Tuggummi: Vet inte vad den heter
Helgdag: Lördag
Årstid:
Sommar
Tandkrämssmak: mint haha
Radiostation: Ingen

HAR DU NÅGONSIN: 
Varit kär:
Ja..
Rymt hemifrån: Nej
Föreställt dej ditt ragg naken: Men nej haha
Skolkat: A.. Ångrar!
Sovit utomhus: Hahah ALDRIG!
Gråtit i skolan: A..
Spytt i skolan:
Haha a när jag va liten 
Velat bli modell: Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha händer varje dag
Sett en död människa: Nej..
Ätit sushi: ALDRIG!
Retats: Men det är klart! 

THIS OR THAT: 
Cider/öl:
Cider
Pepsi/cola:
Cola
Mc Donalds/ Burger king: Donken
Kärlek/sex:
Kärlek
Choklad/vanilj: Vanilj 
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg:
Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gittar
Adidas/nike: Adidas 
Kinesiskt/mexikanskt: Mexikanskt
Kakor/paj:
Kakor
Mtv/vh1: Mtv
Blind/döv:
Döv 

KAN DU: 
Skriva med båda händerna:
Nej haha
Blåsa en bubbla:
Jaa
Nudda näsan med tungan: Ne ;(
Göra olika konster med tungan:

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET: 
Du nuddade:
Lukas (Hunden)
Du pratade med: Syster
Du smsade med: Jennifer
Du kramade: Deniz
Du skällde på: Killen

SENAST: 
Skrattade:
Idag
Grät: Vet inte
Filmen: Torsdags
Tuggade tuggummi: Länge sen 
Drog ett skämt: Idag 
Sjöng en sång: Idag

VAR ÄR DU: 
Vad ser man utanför ditt fönster:
Gård 
Lyssnar du på musik just nu: A
Vad har du på dig: Adidas Mjukis & Peak tröja
Vad är det på din musmatta: Har ingen

HAR DU NÅNSIN: 
Hoppat studsmatta:

Ätit fiskbullar: Tyvärr..
Tagit kort på dig själv: A?
Skrattat så att du börjat gråta: HAHAH JA!
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: A
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: Nej 0.o!
Badat mitt i natten:
Åkt berg o dalbana och spytt efter: Nej
Gråtit till en bok: Nej?
Varit rädd för tomten: A :$
Ätit deg tills du spytt: Nej
Lagat en misslyckad måltid: Ne 
Har du sjungit karaoke: Ofc! 
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt: Ne
Har du sett någon ha sex: Nej, det är jag glad för!

;)

Tjatja :)! Kom hem för en liten stund sen, men ska dra snart igen. Ska möta Deniz, Jonas och Jennifer i Skärholmens centrum. Ja nu har Diana åkt från hamnen säkert! Saknar henne redan! Dumma kusin! Men men sånt är livet. Men hörrni jag måste dra ;)! Skriver mer när jag kommer hem!

jpowlfk.as

Godmorgon :)! Vaknade för ett tag sen. Är helt död, vill bara lägga mig och sova igen. Ja ni, idag lämnar Diana mig tills imorogn! Är inte glad på henne idag! Men ska ändå träffa henne! Det är ett måste. Ska träffa Jonas idag också, ska träffa hans lover ;)! Haha nej driver, men ska träffa honom lite senare. Måste träffa älsklingen idag! Måste prata med honom lite..

Njam(Kryddor och Smak) - Ison & Fille ft. Advance Patrol


<33

.....… ..*-:¦:-*
...¸.•✫.............……/.•*•.\
...~`,`~.................. |
¸....✫.................... *•*
...´¸...*♥..´¸...........*♥♫♥*
...´¸¸♥*................✯•♫•♥•*
´¸.•✫ .............. *♥•♫•♫♥*
~`,`~............. ✯♥•♦♫♥•♥*.
`.✫`.............. *♥☺♥•♥•☺♥*.
●/................✯♥•♥♠♫♥#♥•♥*..
/▌................*♥♫•♥♫•♥♫♥•♫♥*
/ \....................... ╬╬╬╬
God jul, ha en trevlig dag

Till dig <3

Jag kan inte leva utan dig. Du är luften som jag andas. Du är mitt liv, min kärlek och min allra bästavän, och vad som än händer sen ska jag aldrig släppa dig. Du kom när jag mådde dåligt sen blev alla såren läkta.

Jag börjar med att säga Tack, du är mitt ljus över dagen, du är mitt lugn varje natt. Du är mitt livs glädje, du är min medicin, du är min och jag är din. Du är fan hela mitt liv. Du är ena halvan av min kropp.  Du är den bästa tjejen. I 1 år har vi varit bästisar och jag ångrar inte en sekund! Att ha dig här är det bästa som finns. Ett liv utan dig går inte att tänka. Det finns inte en enda människa som kan ta över din plats i mitt hjärta och på jorden. Det finns ingen som jag kan lita på så mycket som dig, ingen som jag kan skratta så mycket åt som jag gör med dig! Seriöst, ett liv utan dig skulle inte funkat!

Diana Jorring jag älskar dig!

Hoppas du känner som jag känner att vara vänner va bra men bästisar är det underbarast! Du är den bästa jag har, snälla lämna mig aldrig! Snälla stanna kvar för alltid. Jag är gävligt glad för du är tryggheten jag bär på, att aldrig lämna dig är något jag svär på! Man ska aldrig säga aldrig men jag kommer att stanna med dig, om du skulle falla lovar jag att bära dig! Jag skulle aldrig någonsin släppa taget, skulle bära dig tills dagen den kommer. Tills dagen jag dör. Du kanske tror jag bara smörar, men bästis utan dig breve mig så tappar jag min balans.

Bästis kom ihåg att jag alltid kommer att älska dig. Du coh jag livet ut! Vad som än händer så finns jag alltid här för dig!

    


Mario - How do i breathe? + Lyrics


Mario - Let Me Love You (Official Video) [Lyrics In Description Box]



Kääääääääääärlek!


blink-182 - What's My Age Again?


blink-182 - All The Small Things


God jul<3 / D


God jul! vill lägga ut två bilder på personer som verkligen står mig sjukt nära just nu <3 gabbi snart ett år fan! :O <3 minnen som aldrig försvinner ! <3

Linkin Park - "In The End"


2pac feat. Linkin Park - Nothing 2 Lose


Bone Thugs-N-Harmony - I Tried ft. Akon



Grova minnen! Saknaden är stor Chavéz!


Jul!

Tja tja :)! Är hemma hos min moster med hunden just nu. Är med hunden. Klockan 1 är de lunch hemma :-D! Vet inte vad jag ska göra. Funderar på att älsklingen möta mig sen och ta en promenad. Men vi får se. Aja ska dra till köket och hålla min syster sellis :-D!!


SödraSidan feat Danjah - Södra sidan Musikvideo ( Dalenbarn Produktion )


ihk

Tjatja :)! Hur är det med er idag da? Joo med mig är det i alla fall bara bra! Hm.. Vad har jag gjort idag? Jo idag har jag handlat lite julklappar, varit hos min moster med Troja (hunden), Diana, Ali och Jonas. Va där från 3 till 7 ungefär, sen vandrade jag hem. Kollade lite på tv och nu sitter jag här i vardagsrummet och kollar på tv med syskonen, pappa, mamma och syrrans ex. Men aja sa lägga mig i mitt rum och kolla på tv :)!


Test / Diana

SEXUALITET

[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[  ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[x] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person

[  ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV

[  ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få

[x ] Du är kär nu

[x] Du har sårat nån så de börjat gråta

[x ] Nån har sårat dig så du börjat gråta

[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[  ] Jag har anorexia och/eller bulimi

UTSEENDE

[x] Jag är längre än 170cm.

[x] Jag tycker att jag är ful

[ ] Jag blir lätt brun.

[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.- beror på

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[  ] Jag har haft/har tandställning.

[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[  ] Jag har mer än två piercingar.

[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[/] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

SKAMLIGHETER

[  ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Anorexia

[  ] Du känner dig svag.

[x] Du hatar din kropp.

[  ] Du har dåligt självförtoende

[  ] Du använder laxeringsmedel

[  ] Du tycker att du behöver vara smalare

[  ] Du fryser väldigt lätt-pga av dålig blodcirkulation pga av snus

ADHD

[attention deficit/hyperactivity disorder]

[/] Du är ofta/mestadels hyperaktiv

[/] Du har koncentrationssvårigheter

[ ] Du kan inte samarbeta med andra människor.

[x] Du pratar hela tiden för fort

Bipolar disorder

[x] Du kan vara vild ibland

[x] Du är lättirriterad

[ ] Du sover nästan inte

[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex

[ ] Du har tänkt på / försökt ta livet av dig

[x] Du har humörsvängningar

Bulimia Nervosa

[  ] Du har spytt upp allting som du har ätit

[  ] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter

[x] Du äter snabbt

[ ] Du har tränat så mycket tills du svimmat

[x] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det

Conduct Disorder

[  ] Du är en mobbare

[ ] Du hotar andra människor

[ ] Du hamnar ofta i slagsmål

[  ] Du har våldtagit/antastat någon

[  ] Du har förstört någons tillhörigheter/trädgård utan anledning

[ ] Du ljuger

Depression

[ ] Du är alltid/ofta ledsen

[ ] Du gråter ofta

[x] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska

[x] Du kan vara väldigt osocial

[ ] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel.

OCD

[tvångstankar]

[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar

[x] Du måste göra särskilda saker tills det känns rätt

[  ] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier

[ ] Du måste kontrollera saker flera gånger


Hejsan med musik

... i högtalarna sitter jag här hemma  o snackar med ali ! vi planerade nyss morgondagen lite smått så dära ! det blir nog ganska chill iaf !  vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det fixar sig alltid! orkar inte skriva för är så trött o har 10 % kvar på batteriet på datan <3 så måste dra

.

Sana dün olduğumuzu sabit olmak o kadar bal kaçırmayın!

läåöfkewäö

Tjtatja! Nu är man hemma hos Diana med Noel och Karim. Det är hur kallt som helst. Känner inte mina händer. Dom är f*n is! Aja vi hörs sen.

mitt andra hem :D


Hejsan sitter hemma i mitt andra hem. :D alltså hos min underbara korkade kusin gabbi :) som sitter o snackar i tele så dära .. vi ska inte göra något speciellt hon ska åka o noppa sig o jag ska följa med .. :D ikväll ska vi upp till sabina ( faster ) o bara ta det lungt med hunden :) gabb gabb ville typ sova hos mig så det blir väl att snacka med min underbara morsa så dära ;) hihi <3 idag fick jag äntligen börja mitt underbara lov :) kommer lägga ut mina betyg senare när jag är hemma men inte just nu <3 men ska snacka med sofia sen ska vi röra oss iväg <3 jalla // Diana

Västerholm

Godmorgon :)! Hinner inte skriva något! Måste springa till Västerholm!

LOV BABY!


( hihi en bild på älskling <3 )
tjenare om mindre än 5 timmar har jag lov! omg va chill .. ska ringa o väcka Ali älskling när jag slutar så han kan komma o möta mig ! annars om han inte vaknar så möter jag honom när gabbi o jag ska iväg för gabbi ska noppa sig! haha är fett glad idag o gårdagen ägde totalt ! nu är alla julklappar inköpta förutom den till älskling men han säger att jag inte ska köpa.. han lär väl bli sur om jag gör det .. men det skiter jag i ! <3 haha mamma ska snart köra mig till skolan . för orren gabbi sover.. hade inte riktigt räknat med att hon skulle orka sig till min skola idag .. men hon kanske dyker upp senare vem vet hahaha <3 älskar dig kusin! <3 men nu ska jag smsa lite med leo om igår natt.. sedan drar ja till skolan <3 
// Diana

Yee

Tja tja :)! Kom hem för en liten stund sen. Va i Sätra och sola med mamma. Hur skönt som helst. Ska göra om de efter julen någon gång. Imorgon har Diana avslutning. Jag och Michell ska dra till den. Ska möte henne kvart i 9 utanför tunnelbanan i Skärholmen, sen drar vi till Dianas skola. Imorgon slutar älsklingen klockan 4, så jag möter nog honom då någon gång. Har ni hört om att Diana har kille 0.o!? Ska ut med dom två imorgon och min älskling. Vet inte riktigt hur det blir. Aja ska hoppa in i duschen nu :)! Vi hörs imorgon :)!



mamma idag <3

Är fett glad idag :)! Har bestämt mig att jag ska umgås med mamma idag resten av kvällen. Älsklingen ska spela fotboll, kusinen ska spela fotboll. Och jag ska va med min ängel!

<3


DianaJorring || Det va minnen som aldrig försvinner, Jag saknar den tiden!

Relationsstatus:
I ett förhållande
19/12-2010! <3
Vad kan det dära vara då :O
jo jag o A tog riskerna o gick in i förhållande
vi ska inte skriva namn
men ändå inte ha det för hemligt !
ni som läser bloggen vet precis vem det är ! :D
o ni jag umgås med :D
usch är riktigt glad <3
haha <3

sen <3 salak


peace and love

Godmorgon :)! Fy fan va skönt de är med lov! Slutade vid 11 igår, kom hem vid halv 12, duschade och så, möte upp älsklingen vid halv 1. Vi drog till mig, sen kom Diana och Kimmo vid 2 halv 3 någon gång. Vi va här tills halv 4 tills lillasyster kom hem, tog med henne upp till centrum, sen lämnade vi henne hos mamma på jobbet. Vi gick runt i centrum till ungefär halv 6, då åkte älsklingen till Alby. Sen möte jag Diana och Kimmo upp Pamela utanför donken i Skärholmen. Vi alla åt, sen åkte pamela till Bredäng, jag diana och kimmo hade inget att göra. Vid 7 tiden skulle vi hem till mig och hämta lite saker, sov inte hemma inatt. Därför, men vi hamnade i en nagelbutik i med Michell och Tk. Sen kom Ali, Enes, Aljon, Micheal, Jonathan och Hilmi till Skärholmen. Så vi va me dom i ungefär 5 min, sen drog jag och diana in i centrum igen. Sen drog Diana och Kimmo hem, jag gick hem och hämtade mina saker och åkte med mamma till Bredäng och hämtade min lillasyster. Sen körde mamma upp mig till min moster. Jätte många tycker jag blivit konstig bara för jag är glad :O!? Är glad idag med :)! Undrar hur Diana kommer stå ut. 3 Dagar kvar, sen är det JUL! Hihi är så glad ^^. ! Aja ska städa lite :)! Är på städ humör just nu :-D!
Peace And Love



Alladin Ashkar - Rudeboys & Hata Polisen (Official Video)


.....

Sevgilim, seni seviyorum! En güzel adam bulabilirsiniz! Seni ilk gördüğümde, ilk görüşte aşk gibiydi. Ben birkaç yıl önce va biliyorum. Ama senin için aşk hala var ve DAİMA bal yapacak. Ben bu yönde bir karar mı onlar ha olur senin ve benim yaşam için. Sen benim herşeyimsin. Sen hayatımda en önemli insanlardan biri vardır. Ancak, yurt dışına taşınmış daha sonra geri geldi. Söylediğin her kelime, onlar benim eritebilir olabilir bunu. Ben seni daha çok özlüyorum geçer her saniye için. Ben yaşadım en harika adam vardır. Seni bir daha asla ayrılmayacak. Ben son kez büyük bir hata yaptı. İnan bana tatlım, ben icabına bakarım olacağım. Ben bunu yapmayacağım, inan bana. Seni o kadar çok ciddi bir aşk!



<3

Tjtja :)! Vaknade för en liten stund sen. Ska börja röra mig mot skolan snart. Sista dagen. Hur skönt som helst. Slutar vid lunch. Kanske ska med min kusin till Tensta. Vet inte än hur det blir med det. Om jag inte åker med till Tensta drar jag till väster antagligen. Men klockan 2 ska man möta älsklingen. Va med han ett tag sen tagga och möta Diana och Kimmo. På kvällen antar jag att vi drar till Bredäng. Vet inte än :)! Aja ska borsta tänderna, sätta på mig jackan och skorna och dra :)!

R.I.P!

2010.12.16 </3!
Jag hoppas du har det bra där uppe där du är nu.
Du har be bättre där du är nu.
Nu slipper du alla operationer och att lida.
Du är otroligt saknad!
Inte för vi vet vad vi ska säga direkt.
Men vi hoppades på att du skulle bli bättre.
Vi alla saknar dig!
Vila i Frid. Vi älskar dig!

R.I.P

R.I.P 16-12-2010 04.43 !
Saknar dig!
Lovar att hjälpa honom till det sista!
hoppas du har det bra där uppe!
Du slipper lida!
Du slipper med alla opertationer!
Kommer alltid finnas för honom!

Block 44 - En Ängel

Tro mig, du är min ängel!

Medina - Jul Igen


§

At one time, huh you my
But now you're just a dream
I see us sometimes in my wonderland where we meet and socialize for a while
But I wake up in my solitude in our so-called place
I just want to sleep again and wake up from my dream.

I do not know what to say. To huh it once and then you came back into my life. Now you are a big part of my life. Geek, I just have to say these, Seni cok seviyorum. Babyremember those. You are mine and there will ALWAYS be.

<3

Jason Derulo - What If
Jason Derulo - Perfect
Dj Ironik Ft Digga - Love

Bob Marley - Is This Love


seni seviyorum

Sevgilim, seni seviyorum. Benim için şaşırtıcı mücevher anlamına gelir. Sen başımagelen en iyi şey vardır. Sensiz ben bir hiçim. Sen benim herşeyimsin. Seni bir dahakaybetmek istemiyorum. Sizin için aşk açıklamak için yardımcı olamaz. Bal bana vebunu boyunca, değil mi?



Drar t centrum

drar upp till centrum med gabbi o jonas vi ska möta ali o kimmo :) bloggar vidare när jag kommer hem :)

"Allra längst bort möts himmel och hav

Allra längst bort möts himmel och hav.
Längre än så kan hon inte se, där tar världen slut.
Men horisontens gråblå band håller henne kvar på jorden,
det gör att hon inte kan trilla över kanten.
Någonstans högt upp på himlen lyser solens varma lampa,
som en strålkastare flödar dess gula ljus över henne där hon sitter på taket.
Ibland är molnen i vägen, då kommer en sval skugga.
Över de vida fälten kan hon se hur molnskuggorna och solljuset jagar varandra,
skuggan avlöses av ljus, solen av mörker.

Block 44 - Samma blod men vem är du


"gumman förlåt lovar du hittar bättre killar än mig!"

Kan inte riktigt säga godmorgon även om jag
skulle vilja det klockan är liksom 2 o jag har inte
gjort något viktigt på hela dagen ! jag har bara
legat o sängen o nu har jag äntligen gått upp
satt på mig kläder varmhalsduk o filt runt om
mig ! fryser som en liten hora! igår va vi bara
ute kom hem precis innan 12! chillade med ali
o hans kompisar efter att gabbi dragit hem sen
fick jag sällskap ända hem! Jo jag vet att Alis
namn kommer upp väldigt mycket men det får
ni ta under en period. tills jag berättar lite mera
än jag själv vet ännu! ida ska jag bara ta det
lungt. tror gabbi skulle komma förbi.. jag ska
nog upp till centrum sen o handla men vet inte
riktigt vad jag ska handla .. kommer väll på
något att ta med till skolan imorgon! slutar
inte skolan försen på onsdag! helt panik slagen!
men nu ska jag sätta på mera vämre o sedan lägga mig ner i min
soffa o kolla på ensam hemma tre som går
på teve :) <3



tjho

Godmorgon :)! Vaknde för en liten stund sen. Igår kom jag hem vid halv 11. Låg och smsade med Jonas till typ 2 tills han ringde mig. Fick inte lägga på. Vi båda somnade vid 4, och vaknade vid 5, sen va jag vaken lite och somnade om, sen dog hans mobil, så han ringde inte upp sen. Haha han vaknade vid 10 :O! Jag vaknade liksom typ nyss och jag är helt död. Aja dags att fixa sig och dra och möta Jonas och dra ner till Diana :)!

Finns alltid....


.... Lite ärlighet bakom "jag skojar bara"
.... Lite kunskap bakom "jag vet inte"
....Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte''
....& Lite smärta bakom "det är lugnt"

HAHA :)

Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
Jag kämpar, jag kommer aldrig fram
Bortom horisonten och steg i din famn
Kärleken kommer, kärleken går
Men även den består
För kärlek är en gåta, kärleken är svår
Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

Svar

Amanda om Men tjoo:
Är det sant att ditt ex är 19? känns det inte äcklligt? Frågan är t Diana
svar: hej amanda .. ja det är sant att mitt är 19. men även om han är 19 så beter han sig som om han var i min ålder. haha men vadå äckligt.. om du är den jag tror du är så nej. men annars så säger jag bara jag har varit med om värre :) sug på den :)



Men tjoo

... nu vaknade jag för en stund sen och jag är fortfarande skit tröt det är inte sant alltså! smsade till typ kl 2 med ali sen va jag tvungen att lägga mig ner och sova för va skit trött. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra eftersom Ali ville träffa mig.. Ska försöka dra med Gabbi för har ingen lust att åka själv till bredäng för att träffa honom inte just nu iaf ! ska möta gabbi senare eller hon skulle typ komma hit så att hon vet att jag vaknat :) hihi jag är ju så jävla seg på att gå upp på morgonen om jag är själv så hon tycker det är bäst att komma hit och väcka mig.. Gabbi berättade inte vad vi gjorde igår när vi va ute efter vi ätit eller hur ? nej men nu ska jag berätta det Jag gabbi och jennifer mötes i vårberg centrum och då kom jonas dit :) vi satt och väntade på en kompis ett tag för att lämna lite saker till honom. när han kom smsade jag ali och frågade om dom va i bredäng centrum och om vi skulle komma så dära.. han sa att vi skulle åka dit jag jonas gabbi o jennifer drog till bredäng vi chillade lite sen kom en person jag inte klarar av så va tvungen att springa därifrån vi tog tunnelbanan till skärholmen och satt med gabbi en stund innan hon drog hem. sen möte vi michelle med hennes hund gick runt prata sen tog jag jonas och jennifer tunnelbanan men det va förseningar så jag ringde mamma och hon hämtade oss i vårberg efter 30 min som vi väntade i skärholmen :( hahaha <3 kvällen va riktigt rolig.. men nu ska jag smsa ali och säga att jag är vaken.. o för er som inte vet vem han är tänker jag inte berätta om ännu det finns dagar så jag kommer nämna han mycket i bloggen och dagar jag inte tänker säga hans namn alls!


allt blev fel..

Allt blev så fel. Men undrar varför? Du fick mig verkligen mig att le. Du är helt underbar. Vet inte vad jag ska säg ska säga igentligen. Du kom in i mitt liv som en ängel. Undrar igentligen om du är en.. Är du en ängel eller en människa? Hmm.. Får forsätta undra. Du kom som solen. Du lysste upp. Blev så glad när jag såg dig. Vill bara sitta vid ett bord, titta ner, sedan titta upp och se dig framför mig, torka mina tårar som jag fäller. Höra din röst, höra dig säga '' allt kommer att bli bra, jag lovar gumman''. Kolla ner och fälla tårar.

Om jag fick välja skulle jag vara med dig hela tiden. Är hellre ledsen med dig än glad utan dig. Vill bara skriva att jag saknar dig. Men vet inte varför, jag vågar inte. Är jag rädd eller? Ska forsätta tänka på det. Kommer ALDRIG att hitta någon underbar person som dig. Du är helt perfekt! Inte sätt någon sådan person som dig. Helt underbar. Du ser verkligen på mig om något har hänt. Du får mig att sluta tänka. Tänka på allt som hänt. Du gör så att jag verkligen kan le. Inte bara ett litet leende. Ett j*****t stort leende. Du är BÄST!

När jag vill ha dig här som mest så är du inte med mig. Du är någon annan stans och har kul. Men den dagen jag va med dig, du träffade på mina kompisar. Började hålla på. Det kändes så konstig. Men så är livet. Du går din väg och jag går min väg. Jag kan inte hindra dig att gå min. Men livet kommer att gå vidare. Det vet vi båda två!


Alla är som en fjäder. Helt ensamma


dagen för båda!

Tjatja :)! Hemma hos Diana. Vi åt nyss tacost. Efter skolan mötte jag upp M-F på tunnelbanan. Vi åkte till Skärholmen och gick till Västerholm och mötte upp Kusinen Diana. Sen gick jag och M-F till min moster och va där tills typ 3 till han skulle gå hem. Sen mötte jag Diana, sen mötte vi Jennifer Fröberg i Skärholmens centrum. Sen gick vi runt lite, åkte till Vårberg och där möte vi på lite alla möjliga på vägen. Sen vid halv 5 möte vi upp Jonas och hans kompis och va med dom ett tag. Hihi roligt roligt :)! Saknar dom två redan :O! Deras humor e så TUNG! Aja ska dra till centrum nu och möta upp Jennifer, åka till Bredäng och gå till gården där. Kanske får med mig Jonas och turken som jag kallar honom :-D!!
Diana         &   Gabbi

BMC Boyz - I Love You Lyrics


godmorgon

Godmorgon :)! Vaknade för en liten stund sen. Smsade med Jonas ett BRA tag inatt :O! Somnade sen, vaknade nu i morse. Jag är helt död :(! Orkar inte gå till skolan idag. Blä säger jag bara! Aja ska börja klä på mig och de, sen röra mig till skolan :)!

Bilder med text :)

Emelie Thurka och Lina :)

inget att säga mer än r.i.p

Min katt till kusin :)

O så nadya

HAHA hade tråkigt på biologi lektionen så tog kort på boken :)

Mikkan <3

HAHA min tårta som Ali ( kompis från fittja ) satt och mobbade i två timmar :S <3

HAHA tårtan igen :)



HAHA idag innan städningen




KLAR!!

klar !

klar !
klar! :)

städat klart

har precis städat klart vart skit nice så dära .. fint fint till julen och så dära.. och helgen .. ska nu kanske ta en prominad eller så ska jag sitta kvar här hemma och bara ta det lungt.. ska smsa kimmo och fråga om han är på söder kanske drar upp och säger hej .. :) får se hur det blir ! <3 men ska sätta in bilder på rummet snart.. men orkar inte riktigt just nu <3

Slag Från Hjärtat - Rika Blir Rikare (Official Video)


Ken Ring - eld och djupa vatten

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR!

precis!

jag vill prata med digsamtigt som jag vill skrika åt dig,
jag vill springa till dig samtidigt som jag vill vända och gå,
jag vill krama dig, samtidigt som jag vill slå dig,
jag vill skratta, samtidigt som jag vill gråta.
jag älskar dig samtidigt som jag hatar dig.
jag vill minnas dig, samtidigt som jag vill glömma att du
änns existerar, jag vill ringa digsamtidigt som jag vill radera ditt nummer.
jag vill att allt ska bli som förutsamtidigt som jag vet att det aldrig kommer hända.

Du vet vem du är!

gammal?

Jag vet inte hur jag ska börja , det är så mycket jag vill säga , men tror inte du kommer att få veta det , någongång .. eller du kanske märker ,, vem vet? du är den finaste jag sett ,dina ögon är som kristaller när vi tittar på varandra, ALDRIG  trodde jag att jag skulle bli så kär , så kär som jag är nu.. Du är så Speciell ,, Om du kunde förstå mig så skulle allt vara perfekt ,, jag kan förstå dig , du gillar inte mig , men endå så kommer du alltid att ha världens största o varmaste platsen i mitt hjärta.. Vad dom än säger om dejj , så älskar jag dejj endå , ingen kommer få mig att sluta göra det , du är så underbar helt ärligt, hela stavningen är rätt bara för dejj , Jag Älskar inte bara din utsida , jag älskar hela dejj .. Men kärleken till dejj tar aldrig slut , Kärleken till dig är starkare än rymdens alla explotioner .Första gången jag såg dejj , så tyckte jag att du va så ful , men jag såg ALDRIG in i dina ögon men typ efter några dagar , så såg vi båda in i varandra, då visste jag att du var den rätta för mejj , Jag kommer aldrig glömma en sån vacker person som dejj .. Vill bara flytta , flytta långt ifrån och ta med mejj , dejj för utan dejj skulle jag aldrig ha ett liv! , Dagen vi börja umgås och prata , den dagen sket jag i ALLT ALLT ,, inte ens om du slog mig eller något liknande ,, Alla får säga vad dom vill om dejj till mejj , men jag bryr mig inte om såna fula kommentarer , om jag endå vet att du är det finaste jag vet , och jag alltid kommer att älska dig , men kan endå inte förstå hur det blev så :o Men nu har jag ändå funnit han jag älskar och kommer att älska tills mina dagar tar slut ,, jag saknar dejj när jag inte är med dejj , när jag inte hör din röst , när jag inte har dejj nära :( för då  vet jag ju inte hur du mår , jag ser dejj nästan ALDRIG , men endå så får jag mer och mer kännslor för varje gång , jag tänker på dejj , för jag kan inte sluta tänka på dej , du betyder verkliigen ALLT för mejj ,, Som en blomma utan vatten , behöer jag dejj , vid min sida vill jag alltid att du ska vara , jag kommer ALLTID att vara vid din sida , vad  som än händer, för livet , dagarna och allt jag går igenom varje dag , utan dejj känns så Fuuucking svårt,, just nu när jag skriver texten , så tänker jag på dejj och Saknar dejj enormt mycket .. Ett liv utan dejj är verkligen det jag inte vill , Hoppas det någongång blir vi , för jag älskar dejj mer än ALLT och ALLA ! , varför kan det inte vara vi två ? varför måste alla bara förstöra ? :/ Måste alla bry sig om oss ? måste alla verkligen kommentera ?    Kan dom bara inte låta oss vara  ? leva livet .. Vi lever bara en gång , och jag vill leva denna gång med dejj , bara med dejj ! Från den dagen jag träffa dejj tills nu , har milliontals tankar om dejj fastnat i mejj ..Kan inte göra någnting utan dejj , jag behöver din hjälp , den är så stark , den kan hjälpa alla , Du bär ett hjärta av guld .. Stunderna med dejj är så underbara .. Utan dejj , vet jag inte vad jag skulle göra , för jag ÄLSKAR dejj mer än ALLT & ALLA ! Du betyder verkliigen hela mitt liv , jag svär på allt ! men även om du inte älskar mejj , så Tack för alla vackra & underbara stunder vi delat tillsammans , jag vill inte förlora dejj :( ! Jag vet att man inte visar sin  kärlek på det här sättet , men jag älskar dej så mycket så att jag inte ens kan sluta göra saker som handlar om dejj ! JAG ÄLSKAR DEJJ NU OCH FÖRALLTID , DU BETYDER HELA MITT LIV ! :( §

Bror kommer du ihåg den här texsten :P?

Mohammed Ali Tro om mig (gäst Stor & Nano)


Bruno Mars - Grenade [Official Music Video]


Bruno Mars - Move On

Now it's time to move on. Stood in the same place for a while now. But no idea why.Thought I would get back to you. But it was not as I hoped. I miss you more than yourealize. You are the best thing that happened to me. You made me so incredibly happy.You are clearly the best. With you huh I'm always happy.

Please come back .. Can not stand the pain anymore: (!


Bruno Mars


dagen

Tja :)! Kom nyss hem. Slutade 11.20 idag. Skulle möta S-F men de hände inte efter som han låg och sov som vanligt. Drar väll dit lite senare när han vaknat. Är hur trött som helst idag. Ingen aning varför. Sovit hur bra som helst inatt. Första gången på länge! Ingen aning vad som händer sen. Hittar väll på något. Orkar inte göra så mycket. Imorgon är det entligen Fredag! Har bara två skoldagar kvar, sen är det lov! Lov i 3 veckor och 1 dag. Fy vad skönt det ska bli. Inga planer under lovet. Är väll med Diana, eller så hamnar man hos S-F lite då och då, eller sitta hemma och spela lite spel. Har bestämt mig att jag ska börja nörda lite på spel. Hihi kommer bli tönt på det till slut. Men så kan det bli ibland :)!
ÄLSKAR!!!!!!!!!!

godmorgon =)

orkar egentligen inte skriva alls för är för trött. ska snart röra mig till skolan så ringa gabbi på vägen så vi kan planera helgen så dära :) <3 men skriver när jag kommit hem efter jag varit o hämtat granen med pappa :) <3

Melodifestivalen 1995 - Jan Johansen - Se På Mig

Saknar tiden när man va liten :-/!
Hihih  dansade till den här låten med min moster när jag va ungefär 1 år

Highwon - Du Vet Hur Det E (Prod. Masse)


Ison & Fille

Ison & Fille - Tills Vi Ses Igen ft. Aleks
Ison och Fille - En gång till

LL Cool J - Hush ft. 7 Aurelius


eamon - Fu*k it I don't want you back


gårdagen

Godmorgon :)! Orkade inte skriva så igår. Slutade i alla fall vid 2, då möte jag upp Kimmo utanför tunnelbannan i Skärholmen. Sen gick vi och hämtade Troja, promenerade med henne ner till Västerholm och hämtade Diana. Så gick vi runt lite. Vid halv 5 gick vi upp till Nadya, vid 5 gick vi till Diana och åt, så blev det söderholm klockan 6. Drog där ifrån vid halv 9, Kimmo gick med mig upp till centrum sen åkte jag hem :)!
Här är min lilla tjej :)!

Godmorgon

Godmorgon :)! Vaknade för ungefär 30 min sen, är HELT död. Orkar inte gå till skolan idag, men måste f*n göra de. Snackar med A-V just nu. Ska se om personen kommer upp ur sängen snart ;)! Aja ska klä på mig nu :)!

sucka for love

Sitter och snackar med Storebror i tele innnan jag ska dra mig till bussen hinner tyvärr inte skriva kanske skriver när jag är i skolan .. jalla pussssssssss <3 // D

Mohombi ft. Akon - Dirty Situation


god natt

Ska snart släcka ner i mitt rum smsa god natt till SSS och sedan sova är jätte trött. all skola börjar ta ut på mig .. även om jag inte kämpat så hårt så är jag ändå väldigt väldigt trött. jag slutar inte skolan försen på fredag men finns inte mycket att göra åt det får bara le och lossas som om jag trivs med det.. tänkte ge er lite planer för hur resten av min vecka kommer se ut och fram till onsdag nästa vecka :)
Onsdag ( imorgon ) : skolan slutar 14.40 ska möta gabbi vi äter någon stans sedan söderholm kl 6 :)
Torsdag: skolan sen åka med pappa och hämta julgrannen! :)
Fredag: planerar med gabbi
Lördag: planerar med gabbi
Söndag: gabbi och sedan handla till måndagen
Måndag: film i skolan :) sedan gabbi och kimmo säkert! :)
Tisdag: hihi skriskor sedan är en hemlig sak på gång :P
Onsdag: julavslutning i skolan :) <3  

/// Diana

Ayo - Gudinnor


Hahaha bästa!

Leo -  Kärlek e bara ett ord som folk har gjort till en känsla

Ann;svär

Leo;Kärlek vad e de?

De är ett ord som har förstört så sjukt många persones liv och vänskap

Kimmo ;Haha, vafan säger du? :P

Du har ju fan förhållande o allt sen du säger kärlek e skit ha? xD

Olivia ;jaha..

Leo ;aa och allt jag säger i den här jävla konversationen är direkt från hjärtat!

Kimmo ;Skulle inte förvåna mig haha.

Leo ;visst man kan ha ett förhållande men det behöver inte betyda allt,

visst man säger mycke till den man e tillsammans med men a de e bara ord

Kimmo ;Hahahahahahahaha.

Så du påstår att du inte älskar din brud eller? HAHAHAHHAAHHA

Leo ;man kan älska en person på fler sätt

Kimmo ;Haha.

Därför du skriver allt det här?

Bullshit!

Leo ;japp

käften pårej din lilla snorunge, du vet inte ens vad ordet betyder fan du har ju knappt fått hår mellan benen

Kimmo; Haha, vad vet du om det, jävla pungkula!

Jag vet mycket mer än vad tror, pojk!

Leo; när du minst anar de

Kimmo; Haha, käften på dig sköldpadde fitta.

Leo; pingvin blandad med flodhäst ;)

_____________________________________________________________________________________________

 

HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR AV GARV

 


Fre - Sanning eller lögn


Tja

Tjatja! Kom hem vid halv 5, orkade inte va ute mer. Sitter och pratar med B, Diana och Kimmo på msn. Backade knäk idag :O! Tung jag är. Jag har skit kul. Sitter och kollar va L-V och några skriver på fb. Ska lägga upp det snart :-D!

haha

Som ni vet umgås vi ju med en kille som heter Kimmo .. han skrev saker på sin fb idag som va så sanna här kommer dom :)
Pass på allt skit folk som tror att dom kan behandla folk som skit och sen tro att dom ska bli behandlade som kungar. -.-

Det två personer vet är en hemlighet.
Det tre personer vet, vet alla!



vaken nu

Godmorgon :)! Vaknade ungefär 10 i 8. Är helt slut. Låg och smsade med Mulle ett bra tag. Men till slut somnade jag. Orkar inte fixa mig :(! Är för död för det. Orkar inte åka till skolan idag :(! Ingen lust alls. Men aja ska klä på mig nu och röra mig till skolan. Måste :O!

Gårdagens Bilder :)!

1. Jag
2. Jag
3. Diana
4. Nadya
5. Några som spelar fotboll
6. Några som spelar fotboll
7. Diana
8. Nadya
9. Några som spelar fotboll
10. Jag och Nadya
11. Kimmo
12. Kimmo
13. Kimmo IGEN!
14. Diana
15. Kimmo som ramla :)

Labyrint - Hat


"Vad ska jag göra när den bästa delen av mig var alltid du."

HAHAAHAHA ska inte skriva något deppigt för att jag kommer in på en deppig rubrik men är singel nu som det låter :) känns skönt men ändå lite tråkigt liksom efter ett halvår men men vad ska man göra :) killar är ju alltid så keffa på förhållande tur att jag har min älskade Gabbi och michelle :) ( kimmo jag glömmer inte dig ) :) kom nyss hem från söderholm smsar med "SSS" och bara tar det lungt :) han är så söt :) <3 hihi . är riktigt trött så kl 10 ska jag stänga av datorn och lägga mig ner och försöka sova fan! är helt seg i huvudet :) alla mina prov idag gick väldigt väldigt dåligt men sånt är väll livet med skolan går ändå bara 8:an :) <3 men nu ska jag gnälla på gabbi så hon lägger upp bilderna på bloggen :) vi tog massa fin fina bilder :) <3 / D

dagen

Tjatja! Kom hem för en stund sen. Möte Kimmo utanför Donken ungefär 20 över 2, sen drog vi till Västerholm och hämtade Diana. Vi 3 gick runt i centrum ett tag i Skärholmen sen åkte vi till Vårberg och försökte komma på vad vi skulle göra. Men det gick inte alls bra. Vid kvart i 4 gick jag och Diana hem till Diana för att äta, sen drog vi till Söderholm vid 6 ungefär. Va där till ungefär halv 9, sen kom mamma och hämta mig, vi åkte till Skärholmen och handlade lite på ica. Och nu sitter jag här och har tråkig :O!

Lista :)

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
summa: 3

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
summa: 1

(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
summa: 3

(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
summa: 3

(x) du råkar ta sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen
summa: 2

15 eller mindre betyder att du inte är dum.
RESULTAT: 12

2010-12-13


sho sitter hemma med gabbi nu .. vi är alltså hos min och bara tar det lungt vi väntar på att maten ska bli klar sen ska vi gå upp till söderholm. de är väll inga större planer för kvällen mer än att bara ta det lungt. just nu kollar på vi någon unge som ligger i snön :) och smsar med lite folk :) vi ska väl möta kimmo uppe på gården. men nu ska vi äta :)

kärlek :)

Kärlek till Veslan Diana och Pingvinen Kimmo!

 


svar

Kimmo;
Jävla ISBJÖRN! :D :O

Svar;
hahaha :) ja pingvinen :)

kimmo :)!


svar

Kimmo;
HAHAHA VAFAN GABBI!

Svar;
Hahahah du vet att jag gör de för jag äääääälskar dig :)


K-ci ft JoJo - Crazy


hemma

TjaTja :)! Kom hem för en liten stund sen. Snackat med min pingvin Kimmo hela dagen :)! Ska möta han lite senare, vi ska hämta Diana i hennes skola sen vet jag inte vad vi galningar ska hitta på. Ikväll drar vi till Mötes i Söderholm. Vet inte hur länge vi stannar där i alla fall. Händer inte så mycket idag antar jag. Blää, värsta mensvärken!!! Dör snart känns det som! Jävla mensvärk :'(! Ska ta två ipren snart och lägga mig på sängen och vila (a)! Det kommer bli skönt i alla fall :)!

 
Här är Kimmo :)!

Peruz Vs Sala & Takeshy Kurosawa - Block Off (Maurizio Gubellini vs Matteo Sala & Peruz mix)

hahaha ÅNGEST

Wibal y Alex ft Jadiel - Si Pudiera Volver (Official Video)


storebror

Förlåt storebror om jag varit en jobbig lillasyster. Men nu ser du hur jobbig man kan va som lillasyster. Du har alltid funnits där för mig när jag velat prata om något hänt. Du betyder så mycket för mig. Du är den underbaraste bror man kan få. Du vet att jag älskar dig och alltid finns för dig. Du märker på mig när jag inte mår bra. Du tror inte på mig när jag säger att jag mår ''bra''. För dig kan jag berätta allt för. Storebror tack för du finns ♥!


Jag älskar dig Storebror. Vad som än händer kommer jag alltid att älska dig. Tack för att du är min storebror!

Ison & Fille - Stationen (feat. Stor & Aleks) (Lyrics)


Godmorgon

Godmorgon :)! Vaknade för ungefär 10 min sen. Snacka om trött idag.. Börjar halv 10 idag. Vi ska till Gamla stan med skolan och slutar vid lunch. Är inte alls glad idag. Värsta mensvärken! Tror jag ska dö. Mens och va sjuk? Det är inte alls härligt! Efter skolan kanske jag ska möta Kimmo, och va med honom ett tag. Sen ska vi nog möta Diana :)! Hon slutar vid 4 idag för att hon har prov. Aja ska börja klä på mig nu och fixa mig för att dra till skolan :)!
Hare bra ;)

God morgon :)

Låg vaken till halv 4 och smsade med alla möjliga vaknade kanske för typ 20 min sen nu ska jag fixa mig jätte snabbt och sedan springa till bussen för att åka till skolan :) får se hur det hära går då :P

Gansta bitch - Kartellen


Söndag kväll

Har nu sutit vid datan en stund nu och nu ligger jag och snackar med B i telen.
nu ska vi väll lägga på för jag måste typ sova,
för att orka med morgondagen.
har två prov imorgon och har så jävla mycket jobbiga saker att göra den hära veckan!
men nu ska jag platta håret snabbt sen sova ! god natt på er ! :)


10 saker

10 Saknar ni inte vet om mig!

1. Hatar smådjur.
2. Största mobilnörden.
3. Älskar apecinjucie.
4. En liten drivare.
5. En liten retstika.
6. Älskar att rulla runt i snön.
7. Hatar när Jonatan i min skola ska sjunga.
8. Hatar när någon leker med mina kinder.
9. ÄLSKAR när någon leker med mitt hår.
10. JAG ÄLSKAR MIN KUSIN :-D


Ge mig sommar!


2010-12-12 Info

Hejsan Jag heter Diana och gabbi han skriva väldigt bra info om oss. Vi umgås varje dag om jag inte har mycket i skolan eller är sjukt. annars hittar man oss alltid med varandra. Vi gilla in precis samma saker och vi har alltid överdrivet kul! Ska berätta mer fakta om mig .. Jag bor som sagt i vårberg och är 95:a jag har kille sen nästan ett halvår tillbaka.. men där i mellan har det varit väldigt mycket knas och sånt! jag bor i vårberg med min mamma pappa lillesyster och Katt:) jag och gabbi lärde känna varandra genom skolan. vi gick i samma skola innan gabbi lämnade mig och började på gymnasitet! Jag har inte mer att säga just nu än att det är bara att fråga på om det är något. men skriv vem ni stället frågorna/frågan till :) / Diana

2pac - Never call u bitch again


info

Tjatja :)! Mitt namn är Gabbi och jag bor i Skärholmen, Diana bor i Vårberg. Vi är lite galna av oss om vi säger så. Vi står varandra J*****T nära varandra. Vi brukar va lite överallt. Men nu brukar vi mest va i Skärholmen, hemma hos min eller hos Diana. Vi älskar att driva me folk. Det är nästan det bästa vi båda vet. Vi är ganska lika varanda på sätter vi beter oss. Va finns det mer att säga om oss? Hmm... Om ni undrar något är det bara att fråga, vi svarar ärligt på allt :)!

RSS 2.0